۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

JANUARI





Tq sayang. Pukul 12 malam tadi budakbudak ni created card untuk Maksu rupanya. Macammacam gambar ada. Siap ada photographer yang tengah shoot 5 urang anak remaja. Kreatif sungguh kalian ni. Tq tq...









Syukur alhamdulillah petang tadi samoai hajat Maksu nak bawak trak askar datang melawat MC D. Moga kalian happy & tq for lovely card. Terharu maksu yang....


Salam pagi salam sejahtera. Alhamdulillah dan bersyukur atas nikmatNYA aku diberikan kesejahteraan kehidupan untuk menikmati segala yang ada bersama orangorang yang tersayang. Moga perjalanan yang ku lalui ini agar ada ruang yang sempurna untuk ditempuhi dan aku redha sekiranya perjalananan ku nanti sudah sampai ke titik noktah. Mudahmudahan Allah akan permudahkan segala yang susah dan sebagai hambaNYA aku mensyukuri setiap perjalanan kehidupan yang telah ku lalui ini.
Hari ini 1 JANUARI adalah tarikh laher ku. Terima kasih kak pint, Anna, Andak & anakanak buah tersayang yang telah memberi ucapan ini di awal pagi lagi. Yang empunya diri pun lupa tarikh ini sebenarnya. Cuma ingat nak bawak anak anak buah yang seramai satu lori ni nak pergi MC D lunch hari ini. Kalau Acap dekat boleh Maksu angkut sekali. Miss u Acap. Dikesempatan ini jugak Maksu nak ucapkan 'selamat pulang Angah'. Maka akan meriah rumah ni dengan lagulagu nasyid yang bakal berkumandang nanti. Tak sabar nak dengar tu semua (hehehehe). Pada semua rakan BLOGGER terima kasih dan sayang kerana setia dan sudi melawat teratak dilla dan kalian adalah penghibor. Tanpa kalian BLOGGER akan sunyi, percayalah.

9 comments:

aimi @ kamalina January 1, 2009 at 7:10 AM  

DILLA...HAPPY BIRTHDAY TO U!!!!!!!!!! wahhhh....tak sangka lak BD dilla awal thn...satu dunia sambut tu.... k lah semoga segala yg dilla impian tercapai.... dan semoga cepat "jeng jeng*.. tak mau sebutla...saya doakan aje.. hehehehe.... :D

re: Azam baru thn ni sama cam azam thn lepas... ni kes tak terlaksana.. nak tau apa??? salah satunya... nak naikkan berat badan.. hehehehe.. azam gak tu kan.. :D

dilaOHdila January 1, 2009 at 8:15 AM  

Tq kay...
Moga allah permudahkan dengan segera DOTDOTDOT tu (insyallah) ahak!

Vision aku tahun ni .....
rasarasa tambah satu ajer kut
ngehngehngeh

Cik Mawar January 1, 2009 at 9:59 AM  

Happy belated besday dila sayam.. i really misssssssssssss u to.. muah muah muah

yong January 1, 2009 at 11:33 AM  

selamat hari lahir dilla.......
sonang eh nak ingat tarikh besdya hang lah...

aku doakan semoga hang ..semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, semoga cepat ber ehem ehem...hahahahahahahhaa leh aku tumpang shoot kan utk kau..hahahahha

hidup geng NIKON!!!!!

:)

dilaOHdila January 1, 2009 at 12:00 PM  

tq yong...
ehemehemhem tu PENYAKIT TEKAK KE9(Kuikuikui)

Nak rachun kak pinatbate tak dapat2 nih Yong
nak pinang kak PINT jadi keluarga CIK KON (huhuhu)

Puan Gee January 1, 2009 at 2:55 PM  

Selamat thn baru dila... also...happy B'day..... baby tahun baru rupanya dila nie

re : kalau nak tgk pic adik aina kene la berkunjung ke ainavsanis.blogspot

deaf_angel January 1, 2009 at 7:44 PM  

dod
hepi besday,
stay happy,
stay healthy

Faradilawati January 1, 2009 at 10:17 PM  

HAPPY BIRTHDAY TO SIS DILA
and HAPPY NEW YEAR 2009
Wahh.. mmg senang yek nak ingat tarikh nih terasa seluruh dunia menyambut kelahiran kita.
Moga Kak Dila dilimpahi rahmat & dimurahkan rezeki Aminn!!

dilaOHdila January 2, 2009 at 9:02 AM  

Tq Fara, Puan Gee & def
insyallah.ahan..mudahmudan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts