۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

TEMBAK



Hari ni still cuti lagi. X tahu nak kemana. Boring tu memang lah boring tapi ada benda yang boleh buat hilanglah boring. Try lens baru hari ni. Nanti tengok jadi entah idak ni. Tak cuba tak tahu. Kalau dah cuba baru lah tahu. Still lagi teringin nak buat macam air paip kat rumah dr Cat tu. Jenuh cari paip apa dia pakai. Shuntek bebenor rupanyer.

6 comments:

HABIHA69 December 31, 2008 at 4:38 PM  

Salammm...janganlah boring-boring..ciptalah masa yang ada ittew dengan warna-warna yang indah. petang ni 31 Disember2008 ...esok dan 2009 tahun baru lah tu..mungkin kot ada kerja-kerja yang belom selesai lagik tu Dilla......mana lah tau kan..kan..kan..

dilaOHdila December 31, 2008 at 4:43 PM  

hahahhaha ada ustad
tapi keep on tomorrow aaa
boring tu benornya hari ni kawan2 semua balik KG
kalau tak tu riuh rendah gak lah

CatlinaFly December 31, 2008 at 5:07 PM  

pakai paip air syarikat air johor (SAJ)hehe idok ler...ui aiks main ayer je dila sekarang ni ek?:) cantik gmbr budak dlm kolam tu..the water splashes..wow!

yong December 31, 2008 at 5:16 PM  

dilla...aku kat sini tgh shortage ayor weh..hang lak main ayor..hehhehhehee kalau idak..teman pun nak terai nembak sama ler...

dilaOHdila December 31, 2008 at 7:17 PM  

hahahahhahaha!
ayoyoyo semua pakat main ayor ni Yong , doc cat. abis ler ayor bil bulan ni. tapi memang erk selagi tak dapat bacaan meter utk speed memang tak puas hati. teman nak gak dapat MACAM DOC CAT nyer tu. Urang jawe kata AIR MANTUL MANTUL (wakakakakaka)

Anonymous October 4, 2010 at 8:01 AM  

jtmfalugppwagfpniqpo, http://yahooscanner.net Yahoo Scanner, TIgnYdx.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts