۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Outing

Subuh syafiie dah terjah rumah yong. Tahniah yong atas award ni. Teman numpang gembira. So teman pun tepek aaa kat sini tanda sokongan padu:-)

Ini bukan POTTY kuceng erk. Nampak menarek & dilla suka kalor ni.

Masih tak dapat jawab lagi? Cepat cepat!! Bukan bekas muffin taw.....

Cuba teka. Ini benda apa? Siapa dapat jawab dialah pemenangnya. Yehaaaaaaaaaaaaaa!! Hadiahnya apa? Minum free kopi telebesyen di Selera Herba lah (he9)


Dilla padankan dengan seluar ni. Mungkin agak besar sikit seluarni (2t) Belasah jer lah Aliesya....

Semasa singgah di FOS rasa hati berkenan dengan wording kat baju ni. Size Aliesya tapi tang tangan agak panjang sikit. Hanya tinggal kalor ni ajer. Material dari kain tshirt yang lembut RM13.




Dah penat jalan ni. Dekat Ikano ni tak tahu mana nak cari food court. Macam tak nampak je. Belasah jek makan kat sini. Dah tak larat nak cari mana tempatnya.




Pinjam model kejap. Azie & Iqa bery sporting!



Pagi tadi plan nak gi Bazaar Stadium Shah Alam tapi x jadi. Awal pagi dah hujan so sedap kalau duduk rumah ajer ni. Tetiba teringat nak cari kerusi MAMMUT Aliesya. Momma Damia kata kat IKEA ada benda tu. Lagi pun dah lama tak melawat brandoutlet IKANO. Kut ada apa yang boleh tinjau best jugak. Duit gaji tak masuk lagi. Tapi behday semalam dapat duit angpow dari sis dilla. Terima sis. Moga murah rezeki mu. Iqa anak buah dilla called si Azie dan kami pun pergi sama. Parking dekat de' CURVE. Lepastu singgah Ikano & last sekali singgah Ikea. Dah nampak dah kerusi rotan yang sama ngan zubye tu. Menarek tapi hajat hati nak beli tu lain kali lah. Untuk photography memang cung kalau letak budak kat kerusi tu. Just beli kusi MAMMUT dulu ajerlah. Pilihan kalor BLUE & GREEN. Kalau kalor MERAH ada mesti best tapi tak der.

6 comments:

PINATBATE January 3, 2009 at 9:42 PM  

amboi..pusing IKE@ rupanya...Hannah ada kerusi mammut color pink sebijik..dia buat aksi terbang macam superman..kecut perut..tak lama lagi tu mau buat dia aksi terjun bangunan lah tu..

dilaOHdila January 3, 2009 at 10:03 PM  

hehhehehhe
Hanna dah pandai terbang erk kak:-)
Kusi Mammut tu nampak tahan kak pint
teman ada beli kat TESCO sebijik sedibik lagi mahal harganya. Baru nak DIANGKAT wes merothol tercabut stool tu semua, hampeh tul.

yong January 4, 2009 at 12:05 AM  

dillaaaa aku nak teka!!!!!

tu bekas utk buat ais batu kan???kan????kan???? kehkehkehkeh tulke???????

malatopssssssss gmabor hanggggg!

dilaOHdila January 4, 2009 at 4:55 AM  

hahahhahhaha YONG
pandai hang YONG!
camana nak bagi voucher KOPI TELEBESYEN ni yong! Nanti kabor erk

aimi @ kamalina January 5, 2009 at 11:53 AM  

ala..baru nak teka..tapi yong dah teka... utk buat air batu tu..sebab aku pun ada beli gak dilla (kat IKEA)... tapi yg bentuk star... comel2 kan.. hehehehe... :D

dilaOHdila January 5, 2009 at 1:20 PM  

kay...
ada banyak bentuk kan
lebih senang yang ni dari plastik
sekali shaking terus kluar
comey comey....
kalau letak agar2 apa jadi erk? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts