۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

OUTDOOR




Afeeq de HERO






Baru lepas habis buat photoshoot dgn budakbudak ni sebelum dia urang ni balik Kuala Selangor. Dah sunyi rumah ni balik(uhukuhukuhuk). Layan photo...... More/here

8 comments:

aimi @ kamalina January 2, 2009 at 5:06 PM  

seronok bila ada bdk2 tu ya dilla... bila diorang balik je, mulala rasa sunyi... cian acik dilla...takpe..nanti tgk gambar ye baru ilang rasa rindu tu...

ps: photoshoot dgn diorang mesti best... senang nak soh buat apa pun kan...

dilaOHdila January 2, 2009 at 5:11 PM  

hehhehe kay
budak2 ni senang pulak kusuruh buat itew buat inew
suka aksi depan kamera macam adik dia aliesya kut (ahak)

PINATBATE January 2, 2009 at 7:01 PM  

ayyu neyy perawan-perawan dila ki...pandei-pandei pulak kuwi..

atty's January 2, 2009 at 10:01 PM  

comey2 semua..nya

HABIHA69 January 3, 2009 at 9:04 AM  

wah..wah..wah...seronoks nye posing2 depan kamera yer...jaga-jaga kat belakang tu Nnti kalau ada uncle aiskrim lalu tahan lar..ambik lah seberapa banyak aiskrim secukup rasa yang u all suker...Cik Dilla tu belanja kan..kan...hik..hik..ari nih tak gi "ngelencer" lagi ker?

yong January 3, 2009 at 12:22 PM  

dilla..kalau ada model2 cenggini,sonang sket kan nak shoot..ni harap kat chem ha..aduhhhh berpeluh ketiak aku dgn kapok nak ngejarnya...

hehehehee

btw...hang semakin mantap la! makin byk practice makin terer!

Big Mamma Bukhari January 3, 2009 at 3:02 PM  

cumel2nya anak2 dara nie.. yg kembar tu mmg sweet sangat.. bday u ke 0101? happy belated bday ye! semoga terus berjya pada tahun ini..

deaf_angel January 3, 2009 at 5:58 PM  

dod ko makin terror aku nengok?

boleh snap orang ngah lompat lagik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts