۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ASSEMBLY

























Pagi ni ada assembly. Kena datang awal nampak gaya. 1st day assembly di tahun baru. Sekaligus meraikan behday dec & january. So hari ni bermakna ada banyak kek......

13 comments:

HABIHA69 January 7, 2009 at 10:48 AM  

Salam Dilla ittew...meriahnye assembly kat tempat keje Dilla...ader potong-potong kek ker? sponge kek ader tak? Selamat bekerja lah untuk Dilla..remember safety First! nek kuwe okeh mangan cake...ojo kelalen ngombe wedhang jarang yor yuk...wedhang jarang wedhang seng sehat..

atty's January 7, 2009 at 10:51 AM  

lama dah atty keje ..takde assembly nie..

aimi @ kamalina January 7, 2009 at 11:32 AM  

wahh..meriahnya..siap ada assembly gitu..... sapa2 yg BD bln jan & dec bestla yek... termasukla empunya diri blog ni kan... puas la mkn kek... hmm..takkan kek je, hadiah tak dpt ke?? hukhuk...

dilaOHdila January 7, 2009 at 11:51 AM  

SALAM ATTY & SALAM USTAD
insyallah akan diingat tu. makan lergi2 iki rak apik. kawe memang x suko benda ni (hehehe)

atty
assembly ni pun baru jek. dulu tak ada
best lah gak kekadang tu. Bila banyak speech mulah Buhsan(ahak) paneh pulak tuh. Tu ada yang duduk kat tepi tembok. Boss cakap kat depan ada yang tengok katalog SOGO (hehehe)bertuah betul....

dilaOHdila January 7, 2009 at 11:53 AM  

kay
yg punya diri tak suka makan kek. hadih company tak bagi. Paling koman pun birthday card ajer, jadilah erk

Puan Iza January 7, 2009 at 12:39 PM  

oooo dilla nya opis pun ada assembly gak ek. opis akak pun ada assembly gak sebulan skali. tuk tahun baru ni...hari jumaat ni kita org ada assembly :-)

lieya_latif January 7, 2009 at 12:57 PM  

ooo swasta pun ade gak yek dilla
rajin dilla join...kat tempat lieya nie...lieya selalu ngelat...cabut he he ehhe gi bekfes jauh2...malas laa nak join...penat nak kene diri....aha ha ha ha haah (alasan org tua)

Big Mamma Bukhari January 7, 2009 at 3:43 PM  

mee kari & kek.. sedap tu.. hehee.. rajin2 keje ye dilla..

kuizikel January 7, 2009 at 7:10 PM  

ada x nama syahrina sulaiman dlm gambo ramai2 tu.. mcm kenal.. yg tudung itam tu..hoho

byk nyer pakai style tudung ikin ke mawi ke.. hehe.. tringin nak cari gak 1

dilaOHdila January 7, 2009 at 8:51 PM  

Kui bukan syarina tuh. Itew syaliani(huhuhuhu)

kuizikel January 7, 2009 at 11:02 PM  

oh betul2.. syaliani.. salah2.. senior gue la tu kat scmuo.. klu betul dia Biro Mknn n PKR Rumah Ijo ko Biru a? aku smkn pelupa..huhuhu

tlg kem slm sama dia yer.. ckp ngan dia junior biro mknn dr rumah pujangga.. .hehehehehhe

dilaOHdila January 7, 2009 at 11:19 PM  

hahhahaha Kui
nanti ku sampaikan erk
dia tu memang kelako
geng JJCM aku kat opis minah tu

E-marlin January 8, 2009 at 9:38 AM  

Wah, dila pun ada blog, memasing pakat buka blog semua hehehe....

*dila ni org jawa ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts