۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SELERA HERBA






Nasi goreng kampong

KOPI TELEBESYEN. Jangan gelak. Memang betul ini nama kopi. Sultan johor minum kopi ni taw. Kalau tak caya cuba tanya owner dia En Halim. Kami kalau datang tak kira lunch ke kopi ni memang salah satu menu wajib. Setiap kali minum kopi dilla pasti teringat pada kak PINABATE. Belum sampai lagi hajat dia nak minum kopi ni. Datang lagi kak insyallah kali ni pasti ada.

CENGKODOK. Nampak biasa tapi bila makan baru tahu!!!!! Macam mak kita buat kat kampong. Sedap giller tapi jangan takut kita takkan gila. Cuma nak membayangkan betapa bestnya makan ni.


Paru Goreng


Magee Goreng


Dah 2 hari Lunch kat Selera herba. Semalam order menu paru goreng tapi tak dan. Hari ni order lagi baru sampai hajat. Tapi korum geng makan tak cukup hari ni. Semalam agak meriah sikit. Macam ni lah kami. Makan ramairamai rasa nikmat. Order macam macam menu. Alhamdulillah habis..........

8 comments:

PINATBATE December 19, 2008 at 10:11 PM  

ahaks...

dilaOHdila December 19, 2008 at 10:17 PM  

hehhehehe kak PINT
aku kok kelingan kuwe ayye
kapankapan yok mereney yok kapen
tak leh jadik ni selagi tak minum KOPI TELEBESYEN (ahahahahahhaha)

aimi @ kamalina December 19, 2008 at 11:19 PM  

wah..2 hari lunch kat sini?? ish... tak aci..sedapnya..bila dilla nak belanja lak ni?? haa..kelakar lak nama kopi tu... ingatkan main2 rupanya betul..

dilaOHdila December 19, 2008 at 11:32 PM  

kay...nak datang kena bawak kak pinabate erk (hehehhehe)

atty's December 20, 2008 at 9:32 AM  

dila ..atty pun lom ponah torai..situ
nanti nak torai ..atau tunggu dila banjer.

deaf_angel December 20, 2008 at 11:30 PM  

paru goreng tu cam best.

dod kat mana ah dod.

sultan johor tu...suka makan2 eh? haha.
nanti ah aku gi hajah maimunah nanti aku snap gambo dia ngah makan siput sedut kat sana lak.

lieya_latif December 20, 2008 at 11:31 PM  

wah...meriah dan menarik menu2 tu sume....kat mane ni dilla...bleh lieya gi kalo dekat2 sini...ke kat johor nieh.....

dilaOHdila December 21, 2008 at 6:42 AM  

Ahak dep.....
sultan Johor suka minum KOPI rupanya. enyah mana dapat nama telebesyen ni. agak aaa sultan minum depan TV kut.....:-)

Lieya
sebelah masjid hijau Bangi tu. dekat ngan MAYBANK. Gi Lieya....rasa kopi sultan si dep ni hah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts