۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Hari berlalu

Kedukaan semalam dah terubat, alhamdulillah. dilla dah pulih. Habis semua luah segala hari ni. Boss gelak jer bila airmata ni dok bersemborsembor kat pipi ni. 2nd boss pun tergamam jugak gamaknya tengok diri aku yang tak menentu pagi tadi. Apa pun tq boss. Boss lelaki ni mudah memahami. Benda simple tak nak pikir lebehlebeh buat sakit kepala. Tapi aku memang cepat emotional. So habis sudah gundah gulana. Hari ni ku lalui hari yang begitu bahagia. Alhamdulillah. Apa tah lagi dikejutkan dengan berita gembira. Walaupun bukan aku yang menang tapi aku tumpang gembira. Sahabat dilla' SHEEDA' momma damia akak HATTA DOLMAT telah memenangi barang kemas HABIS JEWEL RM5000. TAHNIAH sheeda. Aku tumpang gembira. Sekaligus selasa ni dilla akan temankan sheeda ke GOLDEN PALACE HOTEL nanti selasa ni. Dah apply halfday leave tadi. Esok schedule memang agak tight. dilla ada kursus PHOTOGRAPHY bersama cikgu ADHADY & teams di Taman Orkid selama 2 hari. Pagi esok dilla kena pergi awal. Berkumpul di Pasar Seni jam 7.45 am. Seronok jugak dapat jumpa kawankawan cyber. Azuefotopages pun ada sekali. 1st time jumpa Azue ni (hehehehhe).....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts