۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Jiwa nurani

Salam kasih pada sahabat blogger yang dikasihi. Tiada entry baru tapi ada entry lastweek yang belum dilla sempat update. Hari ni aku agak emotional. Rasa sedeh rasa duka tapi biarlah ku pendam. Ku lahirkan perasaan dalam hati agar hati dapat mengubati, insyaallah & mudahmudahan semuanya akan ceria kembali. Amin...........

6 comments:

aimi @ kamalina December 18, 2008 at 10:36 PM  

alahai dilla...apa sudah jadi?? naper sedih2 ni?? cam tak syokla dgr..biasanya tgk entry dilla ceria2 je.... ni sedih mesti ada yg tak kena... bak kata org, kalau kita luahkan, nanti akan lega sikit... apa2 pun take it easy... ceria2 selalu k??

yong December 18, 2008 at 10:50 PM  

jgn la cedih2 weh...meh dtg sini memain dgn dik chem..hehehehe harus happy lah hang nanti tau!

weh..cam syok je yang gi kursus photo tu nanti...ala, nanti2 klu adalagi hang habaq mai kat chek na...

dilaOHdila December 19, 2008 at 6:30 AM  

tq kay Tq ibuchem
aku ni biasalah. time happy tak hinggat dunia. time sakit baru sedaq (hehehehhee) time kena tiou geram a lagi tu pulak.

** nanti kalau ada kursus tu aku habaq kat hang no. aku pun dapat last minute gak. rasarasa ada lagi tu cikgu Hady nak buat

atty's December 19, 2008 at 10:19 AM  

jangan sedih2 ye dilla..life must go on keh..

aritu ade g tmpt keje dila..nama dila tu kan nama sebnr ye..?

FarEast December 19, 2008 at 4:20 PM  

alamak ... sedih?? jgn la ... eppy2 selalu =)

dilaOHdila December 20, 2008 at 12:35 AM  

IZ
akak dah tak sedeh dah (ahak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts