۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HAPPY BELATED BIRTHDAY AJIS





Apa macam. Ada gaya tak rambut terbang? Rambut dia dah panjang. Bila mama dia pin habis ditarek sepit yang ada. Pandai dia......



Maksu dilla beli toys baru untuk Aliesya. Alahai kusi duduk jek. Senang nak shoot gambar dia. Cerita pasal kerusi ni teringat pulak cerita ibu chem pasal kerusi jugak erk (hehehe). Senang ada kerusi ni. suruh dia duduk dia duduk. Sementara jalan tak boleh lagi. agak kalau dah pandai jalan mahu dia humban kusi ni (ahak). Banyak lagi photoshoot aliesya ni. Bak kata Lieya jangan termuntah erk (hehehehe)









Ahad lepas Kak Long dilla buat kenduri doa selamat. Kebetulan birthday Ajis jatuh pada hari yang sama. Dapat kazen2 celebrated behday untuk Ajis sekali. Yang paling dirindu dengan kehadiran budak tecit ini.........'Happy Belated behday Ajis'

6 comments:

lieya_latif December 17, 2008 at 8:44 AM  

hepi belatad besdei sayang...semoga membesar bagai johan dan menjadi budak bijak....

dila, lieya suke tgk dila snap gambar dari sisi tu....kiut sangat!!!!!

dilaOHdila December 17, 2008 at 8:50 AM  

hehhehehhe tq Lieya
nanti mai lah bangi
bawak mija ngan Mia gi swimming
acik dilla boleh tolong snapkan kay;-)

atty's December 17, 2008 at 9:42 AM  

happy belated besday gak..
very cute..hah..comey..nya

Big Mamma Bukhari December 17, 2008 at 7:38 PM  

happy belated bday ajis... dilla apa kabar?

dilaOHdila December 17, 2008 at 8:04 PM  

atty & big mama
dilla dah beransur sehat, alamdulillah. ni dah boleh GIKOS depab PC (ehehe)

aimi @ kamalina December 18, 2008 at 4:20 PM  

eppy belated bd ajis.... alahai.... dlm byk2 tu syok tgk kek laaaa... hehehehe... jumpa lagi kita di sini... ooo...dilla pun dah aktif kat blog ya??? saya dah malas nak ngadap fp tu... tu yg beralih arah.. :D

re: pipi taufiq tu calar sebab kena cubit dgn abg dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts