۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HATTA DOLMAT














Selesai sudah MIFW hari ni. Pengalaman pertama dan rasa seronok. Dapat seat dekat stage lagi tambah meriah. Ramai jugak yang hadir. Diantaranya Ning Baizura & Zizie Ezzete. Fauziah Ghouse pun ada sekali tapi tak sempat nak kejar (hehehe)

6 comments:

yong November 29, 2008 at 10:31 PM  

dilla!
up lagi dilla!
aku nak tgk!
aku pulak yg teruja!
serius

pengalaman yang paling berharga kan dilla...

dilaOHdila November 29, 2008 at 11:06 PM  

hehehhe YONG
alhamdulillah aku dapat duk kat tepi stage. Mula2 depa nak bagi aku ngan MEDIA...tapi alahai sapa lah aku wei. dapat kat tepi stage pun jadilah. Dah macam orang giller dibuatnya Yong wei:-P

Big Mamma Bukhari November 30, 2008 at 2:16 AM  

cantik gambar2 ni semua.. tahniah! tak lama lagi banyaklah job dtg bertandang.. jangan tak caya.. keje bagus cm ni, len kali pasti org jemput lagi.. cayalah dilla.. keep it up.. semoga sukses selalu.. t doakan dr kejauhan..

PINATBATE November 30, 2008 at 2:15 PM  

caiyyokk....amboi Dila....sakan hang noo....

dilaOHdila November 30, 2008 at 2:28 PM  

kak PINT
dengkul ku sampek sakit IKI
kekeselen nek nungKrong lah kak (ahak)

T
Tq.....
insyallah kalau ada lagi nanti boleh minta tiket free erk

arsaili December 2, 2008 at 12:04 AM  

salam..wahhh vogue

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts