۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

MALAYSIA INT FASHION WEEK

Tq Hatta atas kad ni. Kak dilla dah terima dari Sheeda tadi. Insyallah kalau diizinkan kak dilla akan datang. Support untuk Hatta jugak. Moga berjaya dan seterusnya.....insyallah. Kak dilla pun tak sabar nak tunggu harinya. Sebelum kak dilla bercuti dapat jugak kak dilla isikan dengan entry yang akan datang dalam keduadua rumah ni. Moga lebih ceria dengan kehadiran rakanrakan bloger yang amat kak dilla kasihi. Tunggu.........

15 comments:

PINATBATE November 25, 2008 at 10:33 PM  

huh..
sure Dila tengah pikior baju apa nak pakai nanti...

dilaOHdila November 25, 2008 at 10:38 PM  

hehehehe kak PING
aku tak dek baju aaa. Baju itam jadi pilihan. Esok nak gi Equeen. teman kan si sheeda carik baju. tengok esok kalau ada yang berkenan ye kak;-)

yong November 25, 2008 at 11:56 PM  

ohhh dilla..aku sunguh menjeless dgn mu nih..kehkehkehkeh!

tak sbr nak tgk nanti hasil tembakan!

ciku_nunu November 26, 2008 at 6:01 AM  

mak aihhh!! syioknya dilla ko dapat g pesyen week tu.. glemew yewww...

lawakla entry bawah ni. dasyat tul aura dilla ni, jeling pun kucing lari... hahahha..

lieya_latif November 26, 2008 at 8:25 AM  

tak sabar nak tunggu hasil tembakan dilla...cepat2 update tau nanti.....mesti gempak!!!!!!!!!!!

dilaOHdila November 26, 2008 at 8:46 AM  

Salam Pagi....
Yong aku pun x dapat nak bayangkan suasana tu camana sebab baru 1st nak gi nih. Pe pun tunggu erk....

Nunu....
tq sudi datang. Kuceng tu memang takut giller Nunu. Bunyi tapak kaki aku jer boleh buat dia pakai pampers taw (ahak)

Lieya....
tq tq. nanti ku tepek sini erk....

Puan Iza November 26, 2008 at 12:26 PM  

wah! dapat pegi fashion week..bestnya....mesti korang vouge abiskan....hehehe...
jangan lupa amik gambar byk2 tau....yg penting gambar baju2 tu :-)

Big Mamma Bukhari November 26, 2008 at 1:00 PM  

tahniah sebab terpilih.. amik gmbr banyak2 tau!!

mrs khairul November 26, 2008 at 1:29 PM  

dila sonoknya dpt invitation tuh,,,niza br je tgk kt WHI..cam class je bila p event mcm ni..bilakah daku berpeluang yek..................

HABIHA69 November 26, 2008 at 5:13 PM  

sak tenan ne aku ishin arek mampir nang kene iki crito wong wedhok Yooo...mboh kepiye kok merene jugak aku...ish-ish...ojo ngomong sopo-sopo yo dilla aku mamper nag ngon En3 mu seng iki..hik..hik..njalok ngapuro yoo

arsaili November 26, 2008 at 5:52 PM  

salam..wahhh fashion week ek...enjoy the show yer

atty's November 26, 2008 at 10:58 PM  

salam dila..nanti ko snap gambo tau..

dilaOHdila November 27, 2008 at 8:36 AM  

Iza...harap2 dapat seat yang dekat stage, boleh neropong kan (hehehe)

Big Mama
Tqtqtq....kalau dapat invitation jugak boleh gi sama;-)

Mama Kanda
Insyallah nyear kalau ada kosong nanti dilla book dulu utk mama Kanda erk. Tu kena tanya Hatta nanti.

Ustad....
melebbu ayye ojo isin2...
iki dadhi dulur kan (ahak)
ngomong ayye jowo yo kenek. sing paham yo paham sing orak mengko podo tekkon karo dilla ayye YO! (ahak)

Arsaili...
paling suka tengok shadow kat entry umah nu
best aaaa....

Atty
Insyallah
nanti dilla shoot kakikaki mereka skali erk:-P

MakSu November 28, 2008 at 11:54 PM  

acik dila dah tak sabar mengitung hari nie...
pe2 pun tembak byk2 kat fashion week tu yer, leh kami cuci mata
re : btol lah...cik Anis tu mmg ske kwn dgn bdk lebih tua dr dia, kalau yg taraf bb atau ala2 baya dia dia tak brpa minat plak skrg nie (jeles kot) kalau bdk besar ni deorang layan dia...

Big Mamma Bukhari November 29, 2008 at 4:00 PM  

em.. situlah tempat t habiskan masa berjam2 sehari.. mmg nak kena selesa dan tak ada sape yg ganggu.. hehee.. anyway, tq singgah di page t ye dilla.. tak sabar nak tgk gambar2 terbaru yg dilla nk amik di pertunjukan tu nanti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts