۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

POCHA


Selamat pagi. Pagi ni terawal bangun. Gi kat dapur bau kuceng. Hidung ni rasa geram jer nih. Ku capai mop lalu ku mop dekat dapor ni. Ku jeling kiri kanan kut mana tahu ada harta yang ditinggalkan tapi ternyata tak ada. Ku mop lagi sampai hilang bau. Dah sudah aku duduk kat workstation ni kuceng lalu bila tengok aku jeling dia terus lari. Nasib baik ko kalau tak memang ku kejor....

Tengok dalam archieve File ni ada photoshoot Pocha rupanya. Hilang marah aku kat kuceng pagi ni.....

4 comments:

mrs khairul November 25, 2008 at 7:57 AM  

dila ko bela kucing ke ke dia yg terjah umah dila? yooo..giler terer acik dila nih..jeling je kucing terus lari..emmm..soping sakan nmpk nak p jalan jauh ye acik dila oi..

HABIHA69 November 25, 2008 at 8:00 AM  

Garang nya mu nih....jeling kat kocheng pun dia buleh lari...Ye lah dah gaji minggu nikan...buleh lah beli itu dan ini....saya nak kena "Clear" kan dulu yang itu dan ini...barulah boleh tengok yang itu dan yang ini.....hik..hik..wah sogeh yo riko...

dilaOHdila November 25, 2008 at 8:49 AM  

salam mama Balqis salam Ya ustaz
Mama Niza
mata aku ni agak aaa ada power. Maka tu kuceng tak tahan lama tengok moto den. Dengor langkah den jo lintang pukang dia lari.....

Ustaz....
garang itew sifat yang tak baik kan
tapi gerem aaa ustaz. pepagi bau tu dah spoilkan mood kita, camana gaya ustaz;-)
SOGEH jek duwwe duitey. nek wes entek meneng dadhiney....hehehehe

Puan Iza November 25, 2008 at 1:33 PM  

ooo acik dilla bela kuceng ker? kita tak suka arrr dgn kuceng nie...nape ntah...geliiii hehehe
Wah! sudah hebat tu kalo jeling jer kuceng tu ari hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts