۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Lunch time





Habis Deena kena sakat.





Dah berapa tak sempat lagi nak update rumah ke dua ni. Mood tak ada. Bila mood tak ada semua buat benda tak jadi. Hari Sabtu rindu nak datang office. Lagi pun ada kerja sikit nak filling asset tagging ni. Dah janji dgn boss pun memang nak datang. Meya call lunch nanti ada invitation dari En Bard kat Seksyen 7. Raya dah habis. Ingatkan Deepavali ka. Rupanya saje En Bard jemput. Since dah lama tak jumpa anakanak buah dia semua. Wifey En Bard memang pandai masak. Adei sedap giller. Nyesei tak tambah taw (ahak)

7 comments:

atty's November 3, 2008 at 9:05 AM  

salam dila..sutun tu masak apo..cam sedap jer

dilaOHdila November 3, 2008 at 9:41 AM  

salam atty
suttun tu memang sodap. raso macam masak kicap adolak raso ketumbar sikit
garenggareng Ghitu.....
nanti den tanyo kek tuan yang buek tu Yo;-)

lieya_latif November 3, 2008 at 9:56 AM  

wah seronoknye raye dah abis tapi ade lagi yg jemput makan2 ni....bak kate org kecik tapak tangan, stadium bukit jalil kite tadahkan he he he he

mrs khairul November 3, 2008 at 3:07 PM  

dila tak wat makan2 kt umah ke? cik dila kan terer masak...hehehhhe..niza amik resepi ayam bosnia kt FP dila..sampai la ni x try buat..semangat je lebih..ahaksssss

Puan Iza November 4, 2008 at 8:48 AM  

Salam Dilla....
wah! banyaknya makanan....cedappp...cedappp....

Lina November 4, 2008 at 12:49 PM  

berseri blog dila, penuh gambar berwarna-warni..suka tgk.
gambar makanan tu aduuuh lapar lah plak.

akudimar November 4, 2008 at 2:01 PM  

mi masak opo Dila?
mambu ney tekan Bagan Datoh lho...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts