۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

PASSPORT


Hari ni tak ada citer yang menarik. Dari hari ahad hari tu sampai ke lar ni baru sempat nak update. Semalam agak busy sikit. Lunch time berkejar ke JPN SERDANG. Nasib baik ada Leeza, tq my dear. Dapat gak IC teman. Jangan gelak erk Leeza. Tahu lah gambar teman dah macam BeGum rupanyer. Aduh..........

Pagi tadi ambik halfday. Pukul 7.30 dah ada kat Imegresen Kajang. Mak datuk beratur panjang tuh. Pintu bolum buka lagi. Pukul 8 baru Pejabat Imegresen dibuka. Tapi tak per perlahanlahan lah nampak gaya. Ambik gambar Pasport dulu. Nasib baik ada Farah. Dia yang tolong ambik borang sementara teman ambik gambor kat kedai Foto tepi pintu masuk tu. Borang dah mari kena ambik nombor pulak. Beratur lagi. Teman isi borang bagi habis dulu Farah ambik Q dulu. Dah sudah teman habis giliran Farah pulak. Hehehe....kelakar jugak erk. Tapi walaupun nampak penat namun nak PUJI lah servis IMEGRESEN sekarang. 'Very fast'. Pakcik guard yang ada kat situ VERY HELPFUL. Rasa seronok jugak. Macam ni lah baru boleh bagi thumbnail. Orang jawa kata CAP JEMPOL! Kejap jer siapnya. Pukul 9.30 am dah selesai. Pukul 11 dah boleh dah ambik passport ni. Tapi teman ambik esok pagi ajerlah. So hari ini masuk opis awai. Patut kul 12 tapi teman masuk kul 10.30. Tak perlah ganti untuk esok nyer.....

10 comments:

mrs khairul October 30, 2008 at 8:15 AM  

dilla!!! ko pun ada blog ek..saje melarikan diri sbb dh xde msa nk update FP..weh dilla ni mmg jawa betul lah..pandai speaking ek..niza kan stakat ngombe..mangan tu ble la sebut...hahahahhahaha

mrs khairul October 30, 2008 at 8:16 AM  

niza add links dilla eksss..dilla kan ghajin update..hehhee

atty's October 30, 2008 at 9:08 AM  

salam dila..nak g mana tuh..buat passport

dilaOHdila October 30, 2008 at 11:34 AM  

Hahaha Mama Niza
aku dok ulang alik kat FP hang
kat sini rupanya erk....
** Bisa di link juga nih

------------------------------

Atty..
aku saje jek buat. tingin nak gi masuk Thailand aaa

deaf_angel October 30, 2008 at 11:53 AM  

dod? paspot nak gi mana?
hawaii ke?

dilaOHdila October 30, 2008 at 12:51 PM  

dep....
aku nak balik Indon dong:-)

arsaili October 30, 2008 at 5:25 PM  

salam..perkembangan yg baik nihh

PINATBATE October 30, 2008 at 5:30 PM  

wah...Dah ada pasport sekarang...dah maju ni....sure nak mabur tuu....

akudimar October 31, 2008 at 4:27 PM  

Dila...arep lungo nangdi...
melok la...hehehe

Lina November 4, 2008 at 12:45 PM  

wah, dila dah ada p/port mehlah mai sini kita tunggu kat airport. pastu boleh bawak dila gi jenjalan. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts