۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Coming soon






Lagi sebulan nak celebrate Birthday Aliesya pulak. X sabar ler.....

7 comments:

Ayong November 4, 2008 at 11:35 PM  

ohh alisya makin comel la acik dilla. geram sgguh den nengoknya ha!

dilaOHdila November 5, 2008 at 12:32 AM  

oh YONG....
comey ke;-)
dah pandai dah Yong
kenei urang dah. Aku angkat pun kekadang x mau!
gerem aku

Puan Iza November 5, 2008 at 2:53 PM  

comelll nya alisya nie...geram arrr dgn dia nie...ooo lagi sebulan nk celebrate besday ek...nnt jempu auntie tau hehehe

Big Mamma Bukhari November 5, 2008 at 5:15 PM  

salam.. cumel.. mesti meriah mama dia nak bt birthday party dia nantikan?

arsaili November 6, 2008 at 9:33 AM  

salam..cute nya baby ni

MakSu November 6, 2008 at 11:09 AM  

lesya dah nak celebrate 1st bufday yer... mesti maksu dila dia tgh sibuk dok survey present utk lesya nie
** dila, dah msk pic anis, but not yg latest lah..dah balik m'sia ni, malas la plak nak amik gmba ;)

dilaOHdila November 6, 2008 at 12:24 PM  

Insyallah 27 dec ni behday aliesya
maksu dia yang terlebih benornya gee (hehehe)

Big mama
Aliesya ni banyak ikut sebelah mak dia kak. Anak mak kut(ahak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts