۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Esok

Esok adalah hari Family Day buat Pharmaniaga. Seluruh pelusuk nusantara akan berkumpul di Tiara beach resort. Hari ni memang sakan dia orang buat training. Ada telematch & macammacam lagi. Dah terbayang camana meriahnya suasana itew nanti. Tapi sayangnya kali ni aku tak dapat nak joint sama dengan dia orang. Memandangkan sis dilla pun tak ada kat sini tak sampai hati pulak nak meninggalkan anak buah tercinta macam tu saja. Nanti apaapa yang berlaku kat dia orang pastinya tanggungjawab terletak dibahu ini. Tak mengapalah ku KORBANKAN segalanya diatas amanah yang ku terima. Insyallah rezeki ditahun hadapan masih ada. Untuk sahabatsahabat PMB maafkan aku kali ni. Aku tak dapat nak buat photoshoot korang seperti yang telah dirancang dulu. Tak sangka pulak masa dan waktu clash rupanya. Nak buat camana. Kalau pergi pun aku tetap jugak meninggalkan amanah. Mampukah aku bersorak gembira sedangkan yang ku tinggalkan disini entah apa jadi.

6 comments:

PINATBATE November 14, 2008 at 11:29 PM  

Masyaallah...begitu mulia hatimu Dila
mudah-mudahan Allah menggantikan untukmu peluang yang lebih baik...

pasport pun dah ready kann..kan...;)

Ayong November 14, 2008 at 11:30 PM  

syukur..diorang dpt mak saudara yg mmg betul2 sayang kan diorang!!

dilaOHdila November 15, 2008 at 12:15 AM  

tq kak pint, tq yong. Rasa sedeh gak bila x dapat kumpul ngan dia urang tu. masing2 asyik dok tanya nak gi ke tak. Bila aku tak gi ada yang kata suruh bawaklah bagai lah entah apapa lagi. Kalau dibawak karang macam2 masalah timbul. Kita register single. mana kan pulak boleh bawak spouse. tak perlah....ku pejamkan mata ini dan berharap Esok adalah kemenangan ku. sebab esok kakak dilla dah nak balik dah. X sabar nak tengok moment anakanak ini MELANGSAIKAN kerinduan terhadap ibu mereka terutama si AIMAN. Resah gelisah di tinggal ibu baru seminggu. sudahnya aku kat opis tak keruan. mengenangkan raut wajah aiman yang begitu stress sekali MENANGGUNG RINDU! Alhamdulillah penantian akan berakhir ESOK jugek mudah2an....amin

Uncle November 15, 2008 at 1:44 AM  

Dila....dila...
Bagus macam.Dapat berkat nanti. InsyAllah....tu pun part of ibadah...
Uncle

CT SITU November 15, 2008 at 4:58 AM  

doddddddddddd

i found u..hehe

atty's November 15, 2008 at 10:11 AM  

oh dila tak join ye..takpe next time..nextyear lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts