۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Aiman




Adui dah type banyak tadi tetiba hilang pulak. geramnya lah haih!!!!!

Pagi tadi dah set jam Hp ni nak bangun awal. Kunonkunon 6 pagi lah. Alahai terlajak lah pulak. Itu pun nasib baik farah call. Janji dengan Farah pagi ni nak gi sekolah Aiman. Ada penyampaian hadiah bahasa Inggeris. Seperti tahun lalu Aiman pun dapat jugak. Alhamdulillah tahun ni pun Aiman dapat lagi. Good boy:-)

Sampai sekolah dah pukul 8.45 pagi. Ibubapa dah berkumpul. Ramai sungguh kat sekolah jalan 6 ni. Tuan pengerusi tengah menyampaikan ucapaan. Alamak tempat dah full. Nasib baik ada kerusi kat belakang tu. Dapat lah duduk kejap. Call Cikgu Mimie (cikgu aiman). Oh cikgu Mimie suruh datang kat bilik Muzik sekarang. Alamak kat mana pulak bilik tu. Caricari tak nampak pun. Lar rupanya Aiman pun tahu. Selalu sis dilla yang biasa kat sekolah ni. Kawankawan Aiman semua dah siap sedia nak naik pentas. Miskipun acara banyak lagi tapi diberikan laluan untuk sekolah Khas ni dulu. Maklum budakbudak tak ramai yang mengambil bahagian. Habis terima hadiah dan sessi photo Kak Farah pun jemput kami. Singgah Cafe ZNI pekena roti canai dulu. Lega rasa.......! Sms sis dilla pasal Aiman. Tak bertolak lagi rupanya. Malam ni jam 8.30 malam dari BAHRAIN sampai sini sure esok pagi. Ku khabarkan pada Aiman, mengeluh lagi dia (he9).

Cuti sekolah dah nak bermula Isnin ni. Lepas ni cikgucikgu boleh lah rehat panjang erk. Best jugak kan jadi cikgi ni. Kami pun menghitung hari nak bercuti panjang jugak ni. Lagi 15 hari. Insyallah 1 dec - 5 dec dilla jugak cuti panjang. Visa dan passport dah siap dah. Alhamdulillah boss dilla dah approved cuti dilla kali ni. Tq my Lovely boss;-) Untuk kak Pint, kak Lady, kak Cgust, Cikgu Dimar & yang bergelar CIKGU CIKGI selamat bercuti........

12 comments:

PINATBATE November 15, 2008 at 6:22 PM  

Tahniah Aiman..rajin-rajin belajar erkk..
amboi awek aiman..make up tebal noo..:))

deaf_angel November 15, 2008 at 11:06 PM  

dikir barat ek..

aNIe November 16, 2008 at 1:27 PM  

Dilaohdila...

Tahniah buat aiman...

Cikgu2 sekarang tak macam cikgu2 dulu...cikgu sekarang kalau cuti aje...ade aje kene attend bengkel atau macam2 kursus...

atty's November 16, 2008 at 8:55 PM  

sonok tgk bdk2 buAT show..

lieya_latif November 17, 2008 at 9:26 AM  

wah acik dilla nak pergi cuti2 malaysia ke...tak sabo nak tunggu kabar berite...cepat2 hapdet nanti bile dah lik dari cuti2 malaysia yeak he he he heeh

bab anak buat persembahan lee yg paling syok...terharu perasaan ibu bapa...yele baru reliaze...dah besar dah anak2 aku rupenye....he he he he...enjoy betul aiman

HABIHA69 November 17, 2008 at 11:25 AM  

wah..entok hadiah meneh ke??? tahniah to aiman...bakal jadi jejaka jawa yang paling kacak gitew.

arsaili November 17, 2008 at 1:27 PM  

salam..cute n hensem nya aiman

Ct November 17, 2008 at 2:31 PM  

dilla, akak cuti tapi kene kerja...
bekalan kerjanya buanyakkkk lho.. ;-)

akizo November 17, 2008 at 8:56 PM  

Lovely boys and girls!

mrs khairul November 18, 2008 at 2:47 PM  

dilaaaaaa..ko nak p mana ha???amboi siap ngan pasport nih sure nak lari jauh2 kan..kan???

dilaOHdila November 18, 2008 at 5:15 PM  

salam semua......
tq sudi singgah umah dilla ni
hari ni tak dek criter, busy sikit ngan keje.
** mama Kanda
acik dilla x lari mana. Nak release tension kejap jek. Insyallah kalau sampai hajatnya. Tunggu erk;-)

Puan Iza November 19, 2008 at 2:19 PM  

Taniah tuk aiman....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts