۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

GAMEBOY







Balik opis tadi hujan masih lagi rintikrintik. Hujan rahmat....mengeringi kepulangan. Singgah Warta dulu. Cadangnya nak singgah Bintang Maju tapi urang ramai lah pulak. Sambil lalu kat tepi tu nampak pulak GameBoy. Teringat kat Aiman. Mama Aiman janji nak beli Game Boy ni dari hari tu tapi tak berkesempatan. Kalau Aiman dapat ni mesti suka. Servey lah kedai game satu lagi harga boleh tahan. Lebih murah sikit dari kedai yang mulamula tadi. Tak tahu nak pilih game apa ni. Call Aiman bila sebut Maksu dilla nak belikan GameBoy terkedu lah pulak dia. Maksu pun pilih lah Mario & Crash. Hentam lah labu. Harap-harap Aiman suka. Sampai rumah bilik dilla gelap. Eh mana pulak Aiman ni. Rupanya kat bilik Twins. Bila Maksu dilla tunjuk GameBoy ni suka bukan kepalang. Sampai tak lalu nak makan (adui). Hari tu abalan tinggalkan Xbox. Bila abalan ambik balik dia punya lah sedih. tapi sekarang mungkin tak sedih lagi sebab Aiman dah ada GameBoy baru.....Huhuhu!!!

9 comments:

KAMATO November 19, 2008 at 11:03 PM  

itula gajet impian anak2 masa kini

habiha69 November 20, 2008 at 7:56 AM  

Saya teringin nak beli gaks ape tu..game boy...dan dah janjipun kat anaks-anaks dgn syarat dapat no.1 bila exam...alhamdulillah dia dapat no.3 jadiks melepazz lah dia game boy tu...jimat lah aku bulan iki..hik,,hik

Puan Iza November 20, 2008 at 8:56 AM  

baiknya maksu dilla belikan aiman gameboy....suka la tu aiman sampai tak lalu makan....tu la dia budak2 kalo dpt benda yg dia mmg nak....benda lain tak pandang dah :-).

lieya_latif November 20, 2008 at 9:53 AM  

baiknye acik dilla...untung depa dapat maksu yg baik ati cam acik dilla ni....sukelee dieorg yeak dilla dapat gameboy...mesti bertambah2 sayang dieorg pada maksu die ni....

psst: dilla kalo tak keberatan boleh beritahu lieya harge yg dilla dpt kat bangi tu...ingat nak beli tuk mia...skrang ni dah pandai rebut ngan papa die main psp he h ehehe

dilaOHdila November 20, 2008 at 10:29 AM  

salam kak BIha....
tu lah gadjet budak2 sekarang sama seperti yang dikatakan oleh Mr Kamoto tuh. Kalau dah dapat sukanya diek. Semalam masa beli tu pun ada sorang kanak2 dok merintih pada mak dia suruh beli.

Tq Puan Iza. Kesian kat aiman mengidam sungguh benda ni. Moga dia happy & ceria tu yang maksu dia belikan tuh (hehehehe)

Lieya...
kalau nak beli gi yang kat sebelah AYAMAS tu. dilla beli semalam Rm350 + game = Rm390. Free casing

amizah November 20, 2008 at 12:05 PM  

a'ah akak pun mcm teringin nak beli kat anak akak game boy nie...sbb nyer syik main hp ayah dier jerrr

Nur a.k.a admansyah November 20, 2008 at 3:09 PM  

Best-nyer yr Aiman dpt adiahGB. Terungat daku akan janji-ku yg blm ku kabulkan utk my Aiman jugak! sedey...
Dila, plg murah mmg 390 ke? ada lagi murah tk?

MakSu November 20, 2008 at 4:02 PM  

bestnya anak2 buah maksu Dila nie
slalu dpt present dr maksu Dila...

Dila, email me plz.. mrsnasrul@yahoo.com

nnt gee bg no phone through email..nak bg sini nnt den glamour plak

atty's November 21, 2008 at 9:38 AM  

fir nya jap je jahanam..tak reti jaga brg..

baiknya maksu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts