۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Hujan




Saban petang Bangi dihujani dengan air hujan. Adakala mendung sampai ketengahari. Alhamdulillah menandakan bumi yang subur. Daundaun hijau serta pohonpohon nampak menarek dengan titisan saki baki hujan. Nikmatnya bila duduk dibumi ciptaan Tuhan ini.

8 comments:

Big Mamma Bukhari October 10, 2008 at 4:52 PM  

assalamualaikum dilla..
samalah kat temerloh ni.. ari2 ujan.. kawan t kat melaka pun bgth ujan gak.. kakak t dok kulim pun kata ujan gak.. dah musim kot.. cantik gambar munger2 nie semua.. menarik dpt lihat titisan air hujan kat batang/bunga tue..

dimar October 10, 2008 at 5:03 PM  

Dila,
aku kasi 2 jempol thumbs up la.
gambor lawa.
aku pernah ujan-ujan nak tangkap gambor ayor menitis tu.
tapi penyudahnye kamera aku basah,
lubang idung masuk ayor...
wakakakaka...

CRAZY BEAUTIFUL88 October 10, 2008 at 5:28 PM  

salam
sekarang ni memang musim ujan petanglah. kain baju semua x sempat kering.
apa pun selamat hari raya dari kak rose sekeluarga

lieya_latif October 10, 2008 at 6:10 PM  

memang skrang musim ujan le dila....jenuh nak membasuh baju...tapi tak lah komplen lebih...ujan kan rahmat dari tuhan he he he he he....takpelaaaa....yg penting walau ujan camne pun , open house akan tetap kuserbu keh keh keh

deaf_angel October 11, 2008 at 11:21 AM  

dod
tak rock ah guna bahasa jiwang2

Uncle October 11, 2008 at 10:23 PM  

Dear Dila.
Cantik gambar yang Dila ambil. What camera do you use? Please advice. Uncle cuma tahu pakai yang auto focus je. Thought of getting a good one for my food photography.

Uncle

Lina October 14, 2008 at 1:12 PM  

nice, nice! subjek slps hujan adalah subjek yg paling di minati sekali.

dilaOHdila October 14, 2008 at 6:54 PM  

Big Mama Tq....
ni cubacuba jek sebab tengok kat umah Lina arituh:-)

DIM...
Rong jempol YO
ayyuh tq mbanget (hehehehe)

CB...
kat bangi ni taaiap2 ari ujan
rahmat hujan tu benornyaa kan;-)

Lieya...
teringin nak buat photoshoot utk Mia& Mija lah
nanti erk kita buat date duluk kay...

DEP...
aku kekdang Jiwang gak
ada masa boleh jadi LULUH ko dep (ahak)

Uncle tq bery Much
dilla pakai DLSR D40
insyallah uncle balik KL sok boleh satu bawak gi sana
mesti zzoming punya uncle (hehehe)

OHlIna ......
tq....4 visiting my deHOUSe
Lina ni banyak ILMU. Uncle boleh visit lIna nyer PONDOK. banyak yang boleh belajar kat umah LINA nih :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts