۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HEPI ANIBESSERI UTK KU........



Lagi sehari bakal meraikan ulangtahun FP ku yang ke 2. Sedar tak sedar dah 2 tahun melayari fotopages.com ni. Apa yang seronoknya? Dapat ramai kawan cyber yang sealiran hobi. Itu yang paling menyeronokkan. Komenkomen yang membina. Terima kasih pada komentor warga Fp & blogspot yang saban hari tidak jemu untuk datang keteratak tamu dilla. Mohon maaf jika layanan yang diberikan kurang sempurna. Walau apa pun kalian tetap dihati........

9 comments:

Ayong October 10, 2008 at 12:15 AM  

happy enibeseri fp acik dilla...

aduhhh aku dah terlepas enibeseri aku lah dilla...enibeseri aku jatuh pada 20 ogos 2007! :)

dilaOHdila October 10, 2008 at 6:58 AM  

Yer lah YONG
aku taun lepas ghitew gak, terlupa
huhuhu!!
tapi taun ni aku TERINAT lah pulak Yong...tu yg excited giller

lyndz October 10, 2008 at 7:46 AM  

Dilla Happy anivesary untuk FP mu......itu sumber aspirasi Lyn tau....

deaf_angel October 10, 2008 at 8:40 AM  

dod.
paling important ko enjoy buat ni semua
\m/

atty's October 10, 2008 at 9:05 AM  

happy anniversary for fp dilla

dilaOHdila October 10, 2008 at 9:20 AM  

OOo tqtqtq my dear.....
U all pun sumber inspirasi ku jugak.....

dimar October 10, 2008 at 5:06 PM  

sugeng ultah buat FP dila...
teruskan berkarya.
awak layak dapat anugerah jejari emas.

PINATBATE October 10, 2008 at 6:59 PM  

Tahniah Dila...

Lina October 14, 2008 at 1:11 PM  

hepi anniversary FP, dila.
ada jugak tgk FP dila tu..x silap dila ada Flickr jugak kan?...kalo ada bolehlah add kita sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts