۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

WEEKEND DAY

Sabtu Ahad memang offday. Hari open house sedunia. Tapi tu lah duk kat rumah jek. Family belah BIL datang beraya semalam. Agak sebok sikit lah jadinya jadi bibik kejap. Lagipun memang bibik dah tak dek so sepenuhnya lah jadi penganti bibik ni. Tak disangkasangka menerima kunjungan dari tetamu jauh rupanya. Makcik Tini & family datang dari IPOH mali. Tu pun kebetulan jumpa sedare deme kt DARULSYIFA ni. So kalau tak singgah memang makcik Tini nak kene babap ler jawabnya (ahak).
Gambor tak der nak shoot pulak. Leka ngan main air kat dapur sampai lupa nak buat macam selalu tu. kira ni 1st kes lah ni. Duk jap depan pc. Rasa rindu kalau tak jengah satu hari kat workstation ni. Wah Aiman happy go lucky lah semalam. Owner busy so dialah kongker workstation nih. Dalam dok belek album lama ni rasarasa Thread LAMAN tak dek lagi. Banyak gambar LAMAN yang dlla belum publish lagi ni. Kat FP dah ada tapi kat blog rasa belum ada lagi. Puas dok scroll tak jumpa pun. Photoshoot ni semua kat LAKE GARDEN. Dah 2 kali pergi tapi rasarasa tahun lepas punya paling best.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts