۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Awal Pagi

Sian kan scoot dilla nih. calar baalaar badaan dia. Jatuh pun tuan dia masih tak tahu siapa yang guling2kan elit ni. Sebab parking kat belakang. Ada CCTV pun pokok lak spoil terlalu banyak daun. Mengganggu pemandangan. Tak perlah....suatu masaa akan tau jugak. Mungkin ada hikmaahnya...


Pagi ni sejuk sungguh ni. Dah pukul 6.30 am ni masih tak siapsiap lagi nak gi kerje. Jap lagi aaaa. Kemas2 katil pun tak siap lagi nih. Workstation lampu masih nyala lagi nih. Malam tadi tak berkesempatan nak duk sini sebabnya ramaai peminatpeminat yang ah Q untuk ambil tempat masingmasing. So Maksu dia kene lah ngalah sikit. Tertidur pulak zzzzzzzzzzzzzzz! Selamat (kata dia orang) he3!!

Oklah nak beersiapsiap dulu. Baju pun tak iron lagi nih.....

9 comments:

Ayong October 9, 2008 at 10:59 AM  

dilla..mu gi kerja nai scoot ke?? ewahhhhh ada style lah..shoot lah sket gmbr naik scoot...

dilaOHdila October 9, 2008 at 11:37 AM  

kahkahkahkah YONG
camana gayye ank shoot wei
kang terbalik kang (ekekekeke)

deaf_angel October 9, 2008 at 12:08 PM  

dod. beli ler baru

\m/

lieya_latif October 9, 2008 at 4:20 PM  

alahai comelnye skuter hang ni dila..se comel tuannye nieh he he he he.....

ni yg geram kan kalo harte kesayangan dah dikotak katikkan kan...takpe2...kite doakan org yg buat dajal tu terima balasanye he he he he

Big Mamma Bukhari October 9, 2008 at 4:26 PM  

salam dilla..
tak pe... tuhan saja yang tahu siapa yang punya angkara membuat mungkar kepada motor mu ini.. sabarlah ye...

dimar October 9, 2008 at 4:53 PM  

salam Dila...
ambruk ke scootmu Dila.
aku tau walau scootmu seng ambruk
tapi mesti atimu seng calar kan...
hahahahaha...
ati-ati lho.

dilaOHdila October 9, 2008 at 5:11 PM  

YO dong
hati Ku sakit!!!!!Mbangget dim(ahak)

Uncle October 9, 2008 at 5:30 PM  

Dear Dila.
Eh pakai scooter ke? Uncle memang gila motor. Sini motor murah sgt2 tapi nak apply AP susah sikit...

Uncle

Lina October 14, 2008 at 1:08 PM  

salam,

comel dila nyer coot, wa pon suka scoot tunggulah nanti ada rezeki nak beli scoot gak senang nak merayau hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts