۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Atty & Ecca. Ekcelli Atty ni twins. Pasangan dia anna. Tapi waktu ni anna x dapat datang bangi sebab demam. Ni lah diantara twins yang bakal mewarnai slot entry maksu dilla akan datang, insyallah.

SIL Aka edda

Kakak Ayess pun sama jugak. Naik keter nenek gak.

Aunee dah nak balik dah. Dah siapsiap masuk keter nenek. Keter ibu kosong.....he3 cucu nenek ni...


Ayees

Aunee. Tak nak naiknaik sampai uncleunle dia lencun dibuatnya....

Dah lama tak update blog ni. Dari sehari ke sehari asyik tunda saja. Kekadang nak kena ada idea & mood jugak. Without mood memang tak boleh buat. Cuaca kat bangi mendung. Dari semalam memang dah hujan. Time nak balik redup sikit. Ingat nak gi raya umah kawankawan nih tapi macam tak sempat jek. Hari ni pun rasarasa nak balik rumah terus lah. Tunggu Sabtu & Ahad ni banyak Open house yang nak kene pergi yehaaaaaaaaaaa!!!!
Sabtu lepas SIL dilla dari Tanjung mai. Anak buah dilla dari Perlis pun ada sekali. Seronok si Ayis ngan Aunee dok main ayaq tak nak naik. Puaslah uncleuncle dok joint sekali dalam ayer (he3)

6 comments:

dimar October 8, 2008 at 4:45 PM  

maksu nyer tanak join sekali ke.
berenang-berenang...
Dila ni anak buah gak ke.

dilaOHdila October 8, 2008 at 5:10 PM  

hehehhe dimBocah IKI puteney lah DIM.....

wes duwwe PUTU rupaney maksuney IKI

deaf_angel October 8, 2008 at 6:17 PM  

dod, open houses? buat report pasal makanan tau

dilaOHdila October 8, 2008 at 8:03 PM  

ahak dep.....
tunggu open house yang bakal menyusul nantik
rasarasa 26 ni dapat invitation kek NILAi
tunggu YO;-)

Ayong October 8, 2008 at 9:29 PM  

nanti shoot gmbr makannan tu chantek2 tau!

dilaOHdila October 9, 2008 at 8:35 AM  

jangan terlior udah le yong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts