۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ASHA de' lagend




Dunia kanakkanak. Memang menyeronokkan. the real Moment......apa saja watak anakanak ini bersahaja. Tetapi ada sesuatu yang paling unik. Gerak geri anakanak ini pasti ada yang mencuit hati. 'Asha' baby comel genit. Sekali pandang tertarek dengan matanya.

3 comments:

MakSu October 7, 2008 at 9:37 AM  

Salam Aidilfitri Dila
skrg masih kat KB lg
Kitorang msh jet-lack
siang mengantuk malam berjaga...

besok br nak gi report duty n ke destinasi seterusnya ke JB
tenet pun tumpang org punye je nie... nnt dah ada no phone kita pass kat Dila ...

Ayong October 8, 2008 at 3:34 PM  

kiutnyeeeee..mcm anak patung lah dilla...gerammmmmm

dilaOHdila October 9, 2008 at 8:37 AM  

Gee...dah selamat sampai erk, alhamdulillah
nanti boleh gather2 erk:-)

Yong...
keluarga jawa ni mata bulat2 gamaknya YONg...
kalau dekat boleh cubit2 kan;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts