۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

shopping







Gedung pakaian branded alaala BO. Harga boleh tahan. Banyak pilihan. Datanglah sini....

Stephanie......de' owner MY PRECIOUS LOVE...



boleh jadi rambang mata dibuatnya.....

Lepas sahor tadi x tidor lansung. Puas mata celik terkedipkedip. Oh pagi baru teringat janji ngan Leeza nak gi MetroPoint. Nak cari baju Alesya cadangnya sambil nak servey kedai baju alala BO kat situh. Opismate yang dah pergi tu kata harga boleh tahan. Nak raya ni malas aa nak gi Ikano. Jalan dah tentu jem. Baik pergi yang dekat ajer. Makanya tak jadi OT arinih. Maaf en arip...aku memungkiri janji hari ini. Rasa malas lak nak gi Opis. Lagipun hari Isnin nak kene berkampong kat opis nanti. Nak sambut majlis berbuka posa.
Dah sampai MetroPoint parking senang jugak walaupun dapat kat belakang kedai. Tak lah jaun nak jalan. Leeza bawak si Sabreena ngan abang. Sabreena lah paling kelakar. Bila dah penat tu berenangrenang pulak kat lantai (hehehehehe). Nasib bawak si abang. Boleh tengoktengokkan adik tu.

6 comments:

Oreste September 20, 2008 at 6:09 PM  

Hello, a salute from Rome. Ciao

Uncle September 20, 2008 at 6:24 PM  

Salaam.
Dah shopping raya yea. Uncle pun dah suruh aunty belikan untuk anak-anak awal puasa lagi. Uncle beraya kat Mekah je lah tahun ni....

Uncle

dilaOHdila September 20, 2008 at 9:02 PM  

Kedai ni memang best aa uncle. seronok membeli. kena pulak kalau ada anak pompuan banyak pilihannya. dilla memang ah lama nak datang sini tapi asyik tertunda jek. Hah hari memang berejam2 duk belek kat situh utk aleysya ni.

Ayong September 21, 2008 at 5:34 AM  

dilla..aku ada gak dtg kedai tu dilla..dekat jek dgn sekolah aku ni ha..tapi mmmg betul..harganya berpatutan...chantek2 pulak tu...

dilaOHdila September 21, 2008 at 5:54 AM  

yong, baju budak ppuan shuntek kan

Lina September 21, 2008 at 8:33 AM  

salam,
wow, murahnya cantik2 lak tu! kalo anak buah dekat2 nak jek borong pakaian tu hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts