۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SABREENA










Ni lah dia Sabreena. Mulamula jalan sukanya dia. Agak dah penat apa lagi berenangrenang ditepian, he3. Jenuh mama & acik dilla cari tempat mainan. Ada rupanya kat sini. Apa lagi......

2 comments:

deaf_angel September 21, 2008 at 3:54 AM  

dod aku nak tangkap kamera baru ler..kecik2 nye yang point and shoot taruk dalam poket nye..ko ada tak pakai nye kasi aku la huhuhu

dilaOHdila September 21, 2008 at 5:51 AM  

wah kamera apa yang kecit tu dep....hehehhe. aku pun still pakai cik OLYM aku tuh. senang nak bawak masuk dalam poket gak. Nak bawak slr selalu x larek...banyak beg yang nak kene pikul ni (ahak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts