۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Menu

Yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! dapat award dari jauh ni. Tq Lina tq. Dari semalam nak save asyik sangkut2 lak. Tq my dear.....


Masa dilla gi Param kat seksyen 7 ni terjumpa pulak burger pelik ni. Nampak macam menarek. Lalu lalang dua tiga kali nak tau gak apa benda yang menarek kat burger ni. Oh rupanya kalor. Pulak tu roti ni digoreng ngan breadcrumb sekali. Mahal tak mahal boleh lah tahan. Kalau daging Rm 3 hinggit 50 seng. Kalau ayam Rm dua hinggit 30 seng. Ku belilah satu sebab nak shoot burger ni yang nampak agak pelik de' kalor tu. Bak kata Bro jeff FP 'MC PARAM' he3!





Menu semalam simple ajek. Singgah jap kat Param sebab nak beli yong tau fuu. Bila dah sampai Param selalunya dilla akan cari pebret food anakanak buah dilla ni. Kalau rajin beli semua apa yang depa minat. Tapi semalam kan singgah PARAm kat Fasa 1. Ada brother tu jual ayer blend DERIAN. Nak rasalah sebab tak pernah pun jumpa sebelum ni. RM 4 hinggit!! Macam air plastik dua hinggit tu lah. Belilah sebab nak rasa. Bila waktu berbuka ku rasa lah ah ayer tu CIT!!!! Rupher ayor jagung ajer. Apa daaaaaaaaaaa, bulan posa pun nak nipu. Juai ler betulbetul. Kalau kata ayer buah pinang pun jangan kata air cincau lak. Macammacam ragam manusia ni kan. Dah lah aku tak pergi dah kedei mung........

5 comments:

Ayong September 21, 2008 at 10:21 AM  

weh giler shedapp burger tu..goreng dgn bread crumb tu mesti rangup! kat seksyen 7 yek?? nanti aku terjah!

dilaOHdila September 21, 2008 at 10:38 AM  

Yong...ko gi kat ujung sekali. dekat ayam percek tuh......

Lina September 22, 2008 at 12:52 AM  

aduuuus..cair di buatnya..sabar ajelah haha..

dila, nampak sedap roti burger tu, tp kan mcm terlalu byk guna cooking oil plak bun yg di goreng ngan bread crumb. kalo aku tu musti nak ngap aje keja hehehe...

Lina September 22, 2008 at 12:54 AM  

eh lupa, sama2 dear. :)

dilaOHdila September 22, 2008 at 6:06 AM  

hehhehehe LINA....
tapi gareng oooo. Tak ada minyak. Mungkin cara dia goreng kut...
kalau dekat boleh ku antor kat mu lina;-)

----------------------------

Yong,
mike udah cari ke Burger tu;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts