۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

My Work Station

Sebelum acap fly arituh dapat gak minta tolong belikan PD baru ni. 8GB....murah giller. Kalau kat Lowyat mau Rm60 hinggit. Tapi ni dapat special price. Thanks Acap.....

Tq Maxis kerana masih bersama ku......



Cuaca pagi ni santai shuntek. Walaupun nampak mendung tapi tak bererti nak hujan. Tiada tandatanda lagi. Harapharap biarlah sampai ke petang. Pagi ni tak ada xtvt apa pun. Nak keluar tak ada tempat nak dituju. So kemaskemaskan lah my WS yang dah bersarang dengan habuk yang sungguh menyakitkan mata ni. Mau kalau ada lense mantap tu boleh nampak dust yang sungguh haluih...... Nilah workstation dilla kat rumah. Tempat ni memang menjadi tumpuan ramai (ahak). since pc kat Gym angah tengah hantar repair so kat sinilah tempat anakanak buah dilla bersantai.

3 comments:

Lina September 7, 2008 at 12:01 PM  

comelnya laptop tu dan bersih tempat work station dilla kemas aje....aku punya dah babai anak aku kerjakan..:((

cikgu jawe September 7, 2008 at 12:27 PM  

aku punya workstation mcm tmpt jual ikan.. huhu

dilaOHdila September 7, 2008 at 12:38 PM  

Lina/cikgu
tu baru kemeh benornya. Kalau tak serabai gak....hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts