۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Diari Ramadhan







Hari ni sis dilla nak buat nasi ayam. So tak payahlah gi PARAM. Alan & Farah nak buka posa kat rumah ni hari ni. Sis dilla pulak called alan suruh singgah cari kuih biji sagu tuh. Ada ke sebab kuih tu susah nak cari. Kalau gi Param kat seksyen satu tu mau jenuh nak seberang jalan. Lebihlebih hari sabtu macam ni penuh sesak ngan umat. Dalam pikiran ni nak try lah PARAM kat seksyen 4 tambahan tu. Rasarasa ada pakcik yang jual mee bandong Muor tu. Nasib baik angah balik awai. Terus ajak angah gi sana. Orang ramai gak tapi tak lah beresakesak. Beli laksa, kuih pebret si ajis ni, beli lak pebret kak Yong apa lagi kalau bukan BERGEDEL, kak su lak peminat air soya. Angah minat ngan ayam percek. tapi petang ni dia buka kat surau pulak. Tak per boleh makan sahur karang. Untuk Aiman & ajis tak pernah maksu lupa. Bila nampak Char Kuew tiow pasti maksu teringat mike taw. Cuma untuk Acap ajer yang maksu tak beli. Orangnya dah jauh & kalau ada tentu maksu tak lupa beli utk acap.

11 comments:

Lina September 6, 2008 at 11:55 PM  

salam Dilla,

salam Ramadhan di ucapkan. sedapnya terliur tgk makanan tu nasib hari ni tak posa hehe...

oh ya, saya Aimez @ Lina dr forum Cari. slalu gak baca blog nih as silent reader, boleh exchange link tak?

mekacih

http://www.autumnaurora.com

dilaOHdila September 7, 2008 at 8:26 AM  

salam Linaaaaaaaaaaaaaaaa....
waduh tq sudi singgah umah aku.
patut lah aku selalu gak nampak bayang2 kat belakang tingkap umah ni. Rupanya hang ka....hehehhe

Lina September 7, 2008 at 8:36 AM  

salam,

kekekeke iyalah tu bayang2 hamba...sama2. best baca blog Dilla nih tu yg slalu bertandang kemari...

Dilla ni bab gambar makan musti taruk yg sedap2 cair liur kita di buatnya hehehe. masak apa utk berbuka nanti? :D

apapon, selamat beristirehat di ujung minggu.

dilaOHdila September 7, 2008 at 10:33 AM  

hehehhehe Lina
nasib baik aku tak perambat taw; Kut mana tahu hantu nak ceke aku ke....adui. Kalau ada kak ping ni mesti gelak terbalik dia tengok org penakut macam aku ni....

Lina September 7, 2008 at 11:56 AM  

wakakaka...Dilla takut antu erk. haai samalah peakutnya cam aku..dulu lg teruk ke dapur pon mintak temankan mak padahal bkn jauh benar dapur tu..:))

dilaOHdila September 7, 2008 at 12:43 PM  

memang dilla ni penakut Lina. apatah lagi ada kejadian berlaku barubaru ni. Nanti dilla criter kat posting baru erk...(ayook) hehhehehe

Lina September 7, 2008 at 11:07 PM  

uish, lina rasa ngeri plak nak dgr tu lom lg berlaku di depan mata...berimagine2 pon dah takut.

dilaOHdila September 8, 2008 at 9:11 AM  

tu lah nanti nak criter ni Lina. Macam tak percaya tetapi memang Iyya. Masa mulamula kene seminggu tak kluar rumah.Insyaallah nanti dilla habiskan hari ni.

dilaOHdila September 8, 2008 at 9:12 AM  
This comment has been removed by the author.
Lina September 8, 2008 at 9:56 PM  

salam,

dilla, bab antu ni serius lina tak pernah jumpa ka tgk antu yg real lagi..penakutnya masya allah ngalah org yg dah nampak segala jadian hehe..

yg aku heran tu masa pigi merayap dekat2 utan dulu, kawan lina nampak antu dia kata mcm muka pontianak, peliknya lina tak nampak padahal kawan sebelah pipi aje jauhnya.

tp betullah kan kawan lina tu jenis lemah semangat. biasanya org lemah semangat ni mudah aje nampak makhluk halus.

dilaOHdila September 8, 2008 at 11:14 PM  

betul tu. tadi aku dah type tapi aku simpan dulu. Nanti aku betul kan sikit ayatayatnya. Macam tunggang langgang ajer ayat aku ni Lina. Maklum ajer dah lama tinggal karangan. Masa sekolah dulu laju ajer kalau cikgu suruh tulis karangan ni. Dah tua maklum. Vacob dah banyak lupa (ahak)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts