۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

AIMEZ BLOG

Pagi ni masuk blog Lina seronok lah pulak. Selalu jumpa kat Cari. Tapi x dan nak bersapa. alhamdulillah bila lina datang umah ni sempat tinggalkan coretan lansung dilla terus kerumah Lina. Jauh beribu batu. 24 jam perjalanan kalau niki belon. Tapi dalam alam glober IT yang serba canggih ni dapat berinteraksi dalam penulisan pun jadilah. Lina banyak Ilmu DLSR. Banyak ilmu yang dapat dikongsi dalam blog Lina. Seronok tak terkata. Terus dilla sampaikan perkhabaran ini pada Acap di Toronto. Nampak gaya Acap jugak dah mula minat pada DLSR. Impian nak gapai D80. Insyallah maksu doakan agar acap dapat menggapai impian itu. Pernah dilla katakan pada anakanak buah ni wasiat dilla pada barangbarang kesayangan dilla ni. Kalau DLSR ni maksu wasiatkan pada angah. Sebabnya angah seorang yang cermat dan ada seni untuk mencapture segala angle yang ada. Wasiat ni bukanlah tak baik kan. Mana tahu esok lusa kita ditakdirkan. Begitu jugak ngan Acap. Dia mengamanahkan pada Maksu dilla untuk menjaga gitar kesayangannya itu . Sebabnya mak usu ni suka gak main gitar tu. Bunyi...power giller! Seronok rasa kalau semua dapat join team hobi macam ni. Tu lah yang dilla katakan pada Lina tadi. Bila nak shoot apaapa saje semuanya berpandukan pada Mood. Kalau Mood tak baik confirm semua apa yang kita amik tak menjadik. Seronok pulak kalau ada sama hobi nih. Boleh kongsikongsi ilmu & pengalaman.

4 comments:

MakSu September 7, 2008 at 7:30 PM  

Salam Dila....
dah macam2 entry Dila nie... palg tak tahan den dok nelan ayor liur jelah tgk mcm2 juadah berbuka Dila kat sana... huhu.... takper... Ramadan next year akan ku balas dendam kat param tiap2 hari ;)

Lina September 7, 2008 at 11:04 PM  

salam,

Dila mekacih byk2 terharu la plak. :)
hehe kat porem slalu berjumpa tp tuler kan x sempat nak bersapa..bkn sombong tp dulu terlalu bz sgt sampai x sempat nak berbalas porem. skrg ni barulah terluang sket nak masuk porem.

hehe takdaklah byk ilmu, mana ilmu yg ada itulah jugak yg ku nak kongsi...benarnya byk lg nak di pelajari ilmu fotografi ni. lina pon sama mcm Dila, barang spt dslr suka simpan jaga elok2 sbb esok kalo kita dah 'retire' boleh jugak generasi kita guna.

selain hobi fotografi, lina suka main muzik, piano. suka juga main gitar kayu tp lom khatam lg kekeke....ah'ah betul tu Dila mood tu yg penting barulah otak ni jalan nak ambik gambar. :D

-ctz- September 8, 2008 at 8:22 AM  

huhu dila bestnyer ur blog manyakkkk gambaQ makan :P~
posa neh.. dila posa dak?
masuk jer my house tak pa pintu sentiasa tebukak untuk dila n others.
dila bila nak turun alostaq? telefon ebok naaa :)

Salam Ramadhan AlMubarak khas untuk dila.

Lina September 10, 2008 at 12:45 PM  

bab gambar makanan ni Dilla mmg otai. gambar superb! kat porem Cari aje mcm nak makan makanan tu sumer melalui pc hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts