۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

HOMEMADE




Edisi Ramadhan ni penuh dengan menu. Tidak kira menu itu dari Param atau sebagainya. Dah selalu beli pun adakala menjemukan jugak. Kali ni teringin nak makan roti canai. Try buat sendiri kalau lembut tentunya sedap dimakan. At least kalau malas makan nasi pun boleh makan RC ni sajer kan.

8 comments:

Izwan Azir Saleh September 18, 2008 at 1:13 AM  

tak sangka ada blogspot jugak heh..
hehehe, saya baru je nak berjinak2 ni...

dilaOHdila September 18, 2008 at 6:00 AM  

Selamat datang one....
Moga umah ini lebih ceria:-)

lieya_latif September 18, 2008 at 9:30 AM  

oooooo acik dila pun ade blog yeak....nanti kite link2 yeak.....he he he he ehh oooh JDM Tu...jus diet mate 5 keluaran DCL...produk diet terhebat masa kini...cewah....kalo acik dila nak tau lebih lanjut cube klik sini...rakan2 FP KIte yg menjadi dealer JDM

http://ajoifieyla.fotopages.com

http://elyies.fotopages.com

harap dpt membantu acik dila yeak....

Big Mamma Bukhari September 18, 2008 at 3:15 PM  

salam dila..
jemput t masuk skali tak dlm blog u ni.. sori dh lama tak singgah kat fp u..
selamat menjalani ibadah berpuasa..
menu2 u ni semua mengecurkan air liur t ajelah.. em.. berselera betul time makan kalau masak sedap2 macam nie...hehe..

MakSu September 18, 2008 at 3:21 PM  

Dah pandai buat rc tue..lps nie boleh ler dial try bizz rc plk ...comel jer nampak rc dila tu

deaf_angel September 18, 2008 at 3:34 PM  

dod
gi beli roti prata frozen nye, then taruk esbok, nak makan, taruk kat oven. pun sedap..

oppsss sorry...roti canai muahahaha

FarEast September 18, 2008 at 9:09 PM  

hmm ... kalo dh lapar, sebat je ... hehe

Lina September 21, 2008 at 8:34 AM  

DOD, kat sini roti canai atau roti prata yg dah di bekukan dah. rajin, masak terus. tp nak merasa gak nak buat homemade nyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts