۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Menu Jauh


Kami panggil ni teppo. Makan dengan nasi impit...cedapnya!


Nasi impit dengan rendang ayam Cik Tut (huhuhu!!)


Umah bangi buat nasi lemak sambal sotong lagi......


Hari ni baru sempat nak update. Semalam cuti so hari ni jugak baru masuk kerja. Biasalah kerja pending dok beratuq dalam tray. Kena habiskan hari ni jugak sebab esok cuti lagi. Ye haaaa mai satu hari cuti lagi, bestnya. Ingat nak gi jalan KL nak cari baju raya tapi pitih tak tubek lagi lah pulak. Hari jumaat baru boleh slongkaq dalam kad (hehehehe).
Ahad lepas Nadya mai dari Perlis. Sebab esoknya Nadya & angah kebetulan fly date yang sama. Sorang nak balik UK sorang nak balik Melbourne. So petang tu mama alan memang nak buat makanmakan bula posa. So adik badik aka Farah semua mai sini. Lagipun depa semua tu duk KL. Tak jauh pun. Yang paling best ketupat palas dari Perlis ni. Baru kluar dari oben. Nadya sampai kul 4 pm. Buka kul 7.30 pm. Memang kluaq dari oben betoi lar nih.

4 comments:

-ctz- September 17, 2008 at 12:00 AM  

phewww...
tak tahan masuk blog dila nih... sib beik masuk waktu malam n perot kenyang, kalo dak? mlelehhhh.. huhu~

pelok dila -ebok-

dilaOHdila September 17, 2008 at 6:44 AM  

heehhehe ebok
kalau siang masuk umah ni harapharap pejamkanlah mata erk

arsaili September 17, 2008 at 7:40 AM  

salam..isk2...kurus pahala puasa tgk makanan itu..sedap sey....

Uncle September 17, 2008 at 6:41 PM  

Salaam.

Beautiful pictures you took. Your blog is awesome. Keep up the good work, Dila!

Uncle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts