۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Den lotih

Hari ni ada jamuan buko puaso kek opis. Masa briefing arituh dilla tak do. So ingatkan acara bermula lepas opis hour 4.30 pm ghitew. Rupanya lagi awal dan kita telah menjemput ustaz wan dari FITRAH PERKASA dalam ceramah dibulan Ramadhan ni. Lunch time tadi kelam kabut jugaklah balik rumah coz nak ambik kamera utk function malam ni. Committee kena pakai baju ijao tapi acik tak sompek nak iron. So pakai ajerlah baju opis ni.
Acara bermula dan berakhir dalam pukul 10 malam. Den tak dapek nak balik awal sebab nak kene clearkan apa yang patut ni. Balik tadi den tumpang Jemma. Tak berani den naik Cik Scoot den malammalam ghini. Mau den tersangkut kek situh kang. Sampai umah kul sobeleh. Mata ngantuk jugak. Tapi lopeh mandi sogar lah pulak. Den rindu kek cik ACER ni hah. Esok sambung Yo!

2 comments:

Sue@MamaMaryam September 23, 2008 at 8:23 AM  

letih lg ke?

lawanyer kasut kt bawah tu..maryam xde kasut raya lg..

dilaOHdila September 23, 2008 at 8:33 AM  

salam mamamarya;-)
Mama gi lah kat My precious tu...macammacam ada.
nanti sedondon lak erk (hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts