۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

CHEECKY












Kenapa dia nangis? Sebabnya Aliesya takut kucing! He3.....

5 comments:

PINATBATE September 22, 2008 at 4:49 PM  

alalalala...comelnya mewek-mewek...Hannah tak takut kucing...hari tu kucing kat umah mbah ditarik ekornya....mujur tak menyakar balik...

lieya_latif September 22, 2008 at 5:06 PM  

hi hi hi mane2 budak pun mesti takut kucing kan....dieorg geli kot tgk bende bulu2 ni he he he he...comel laaa aliesya mencebik tu...melayut2 pipi...

dila, tempat tu kat area sunway piramid tapi bertentangan ngan sunway piramid, kat area hotel sun in....kalo nak map lieya boleh kasi....cewah, baik punye promote la pulak...he he he

Uncle September 22, 2008 at 7:20 PM  

Salaam.
Masa dia tidur tu is the best photo. Very cute. Teringat pulak kat anak I, Marina Ayumi. Raya tak balik nih!

Uncle

Lina September 22, 2008 at 11:31 PM  

hehe takut kucing ek..anak2 ku dila sori mo takut, kat umah ni ada sekor tikus a.k.a (chinchilla) abis dorg berdua tarik2 ekor bulu segala..kesudahannya pet aku hilang bertompok2 bulu..kasihan hahaha..

nantilah ku paste pet ku itu hu3..

btw, cute jek di apakai pink. ;)

MakSu September 23, 2008 at 12:21 AM  

Blom raya alesya dah melaram dgn kasut baru tue ...very the chumels laaaa
re : Baju raya utk Anis?? seblom posa lagi den dah beli...hihi... anis dah dpt sepasang bj kurung dr nenek dia. Mak ngan pak dia jugak le dok melaram bj recycle huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts