۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FlyFLY




Pengantin baru ......

15 sept ni giliran angah lak balik Melbourne. Adui..... seperti yang maksu dilla kata tadi sorangsorang nak gi.


Wakil dari MARA.




Acap Jabi. Nama Acap jugek. Housemate Acap masa kat Taylor College. Secara tak lansung memang sedara acap jugek. Sekali pandang macam fesyen designer pulak acap Jabi ni kan.



Macam biasa ler...selalu yang mula sedehsedeh ni mestilah si Aiman. Dari mula sampai macam tak ceria. Sayang nak lepaskan abangabang dia pergi agaknya. Touching sungguh......maksu pun rasa sedeh gak ni.

Sampai Airport Acap yang paling terawal. Malam ni ada 12 pelajar tajaan MARA under TAYLOR COLLEGE yang akan samasama terbang ke satu destinasi dengan acap. Flight dijadualkan berlepas pada pukul 11.45 malam.

Sayang maklong pada Acap.



Petang tadi lepas balik opis terus berkejar gi Airport pulak. Malam ni Acap nak flyfly...huhuhu!!! Acap nak gi mana? Acap nak fly jauh kat hujung dunia nun. TORONTO. Hati sedeh ni. Sorangsorang anak buah maksu dilla nak gi jauh. Tapi x perlah sebab nak belajar kan. Sedeh tu memanglah sedeh. Tapi nak buat camana. Sebelum bertolak sempat singgah umah maklong dulu. Say Goodbye......huaaaaaaa

2 comments:

deaf_angel August 31, 2008 at 10:21 PM  

dod, slamat menyambut bulan ramadhan.
dod, ala...pakai baju apa yang ada..
dod, so cita2 ko tahun ni ko nak buat kuah raya berapa banyak jenis? agagagagaga
dod, senang gi snap gambo2 decoration raya ah

Lina September 7, 2008 at 11:49 AM  

salam,

Dilla, ni aku jumpa jurnal org melayu Toronto.
http://melayucanada.multiply.com/journal

heran jugak tak di update mungkin dah pulang mesia kot. tp kakak yg tinggal dekat toronto masih kat sana. musti Dilla tau kan momod kat bod oberc Cari?
tiap kali raya dorg adakan gathering. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts