۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Alan wedding




Minggu ni memang agak busy giller sikit. Nak update FP pun asyik tak dan ajer. Start dari wedding alan kat perlis hinggalah berakhir kat bangi semalam baru hari ni dapat jenguk umah yang dah lama kena tinggal ni. Rindu pulak nak menatap rumahku syurga ku nih. Pagi jumaat hari rewang (bagi urang jawa) ni. Acik dah start cuti sejak khamis lagi. Alhamdulillah kali ni angah pun balik biarpun hanya cuti hanya sebulan jer. Tak perlah & ini 1st time dapat jumpa si Aliesya cute miut pipi goplem.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts