۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

NANA aka acha




Terpingapinga si Aliesya tengok kakak dua urang ni. 'Apalah kerje dibuat dek dua urang ni erk'

Nak lompat? Lompatlah..... boleh ke tinggi cam ni. Hendak sangat dia nak lompat macam acik Iken ngan acik sam kat Fp maksu tuh. Maksu dilla siap amik kusi tecit lagi. sudahnya cam ni lah gayanya yang dapat.




Semalam mama Aliesya ada familyDay di PD. Singgah jap kat Bangi hantar kakak Nana. Since kenduri Alan arituh Nana tak dapat datang so baru hari ni lah dapat jumpa kak yong & kak su. Maksu dilla pun dapat jugak jumpa Aliesya. Ingat hari ni nak buat outdoor ngan 3 angel's ni tapi batery Nikon kong pulak. Kena lah charge dulu nampak gaya. Petang pukul 5 Aliesya pun dah balik dari PD. Maksu pun buat outdoor kat pool ajerlah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts