۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Friendship






Nilah Friendship Cake si Twins ni. Kunonkunon nak buat gempak Suprise kat kawankawan class. Ni 2nd time buat ni. Yang pes tak jadi. Cake tak naik & cayor bila tuang dalam acuan. Ni maksu buat balik. Jam dah nak kul 11. Mata layu gak nih. Tapi sebab kan teringat kat budakbudak ni maka ku teruskan lah jugak walaupun cake ni tak secantik mana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts