۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

DECOR


Ahak! Tang ni dilla fail kak. tangan kaku kematu. Kononkonon nak buatkan utk Alan. Tapinya maksu dilla terlambat bangun. Dr Alan dah kluor rumah dari bangi jam 6 pagi. Dari bangi ke Bentong 45 minit. Ditakdirkan Maksu dilla terbangun lewat. Melepas nak bagi Cuppies ni kat Alan. Sudahnya si Gegurls dok bawak gi kelas dia. Hari ni memang meriah anak twins nih. Habis Cupcakes maksu dilla punya pun dirembatnya bawak gi skool.







Semalam janji ngan gegurls nak buat Friendship cake. Tapi meeting tresurehunt habis pun dekat 6.00 pm. Habis meeting terus gi YUMMIE bakery. Janji ngan mata nak beli barangbarang cake si gegurls ajer. tapi bila tengok barang CUPCAKE dah jadi meroyan aku kat sana. Sempat call kak cgust & UmmiZhafran. Tq Ummi & kakCgust sebab memberi sedikit info. Hati berkobar-kobar nak buat nih. Tidor lambat lagi jawabnya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts