۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Alamanda




Lalu kat depan MOTHERCARE terenti sekejap. Ada sale 50%. Nampak pulak baju yang ada tulisan daddy tu, cute. Teringat kat Adeep. Aliesya baru beli arituh so maksu dilla stop dulu erk. Ajak Ilham masuk sekali tinjau boutique nih. Banyak pilihan tapi standard aa herge mak datuk daten maheinya. Dapatlah Adeep sehelai tHirt yang comey ni. Ayah Adeeplah paling gak aaa sebab ada tulisan daddy tuh erk....




Dah lama tak jalanjalan kat Alamanda. Petang tu ILHAm ajak gi jalan sini. Bukan nak shopping pun saja jamu mata. Mata ni dah lama tak dijamu. Sesekali nak bagi fresh!

2 comments:

rajen nair August 1, 2008 at 3:49 PM  

Your images are good. Pls check out my photo-website. I am rajen from India.

www.rajennair.com

atty's August 2, 2008 at 9:47 AM  

atty pun lama dah tak gi alamanda nieh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts