۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Birthday gurl...coming soon!

27 dec ni birthday Aca yang ke 4 tahun. Kejap masa berlalu ya. Semalam spend der day with her. Cake tak beli lagi pun tunggulah nextweek erk lepas maksu balik dari Outing nanti. Tapi aca dah dapat dress yang comel dekat PICK A DRESS kan! Sonok giller pada yang membeli. Aca memang suka melaram ahak!

fRom Mothercare & Oshkosh....

2 comments:

Shidah December 21, 2011 at 2:28 PM  

outdoor shooting ker

E-Marlin December 21, 2011 at 9:39 PM  

wah dOd, dah lama x masuk sini, dah lain rupa paras blognye....sampaikan terkial-kial saya cari butang nak komennya...maklumlah mata ni rabun huhu....

budak pompuan kalau bergambar, mmg pandai berposing tapi kalau budak laki kan payah btul nk berposing2 kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts