۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

KIDS POTRAITS


9 comments:

ejai_ej September 4, 2011 at 2:47 PM  

huhuhu.. gambo akak mmg superb.. kalo igt dulu memula saya nampak gambo akak kat blog hata dol mat kalo tak salah sayer. terus saya carik blog akak.. mmg terbaek la kak. time tu pon gamba kids portrait jugak rasernyer.

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ September 4, 2011 at 5:30 PM  

hehehe ejei
tu aku shoot PHOTO anak Buah si HATTA tak silap (DAMIA)
Rajin ejei gi blog hatta erk

Nuridah September 4, 2011 at 11:03 PM  

Assalamualaikum Aca,

aunty nur dtg nie mlm2...nk tengok wajah aca yg terkini...waduh cantikkk sekali...dh besar dia...semakin pandai berposing gitu...geram lah auntie tengok...aca skrg berapa thn ya?? Auntie dh lupa lah umur aca nie...hehe...

Dila cayang, kak nur kagum dengan hasil kerjatangan Dila nie...mmg superb sejak dari dulu kala...dh tak terkata apa2 akak...hanya boleh memuji saja....hehe...tahniah dik!Miss u...kalau ada rezeki pasti dpt kita bertemu suatu hari nanti kan...mudah2an di izinkan Allah.

yangyuyu September 5, 2011 at 8:42 AM  

baju dia sama ngan baju raya anak saya gak..polkadot gitu..hehe...

sume cun dan pandai betul posing budak ni

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ September 5, 2011 at 9:52 AM  

hahaha YUYU
taun ni ramai bdk2 pakai baju polka dot
tu mmg baju raya dia taun ni,......

yangyuyu September 5, 2011 at 10:31 AM  

kak dila, papan hitam mitilda tu beli kat giant je, harna <RM10-7ringgit lebih tak silap

ejai_ej September 6, 2011 at 1:13 AM  

orak la rajin kak.. masa tu bhojo nyong seng bukak blog de'e. nyong ndelok waie. lepas tu nampak gambo tu, ngan kalo tak salah kat fotografikr pon akak ader kan.. kan..kan... ojo ngapusi.. nnt Tuhan marah.. hehhehe.. gurau2.. :)

noornazuha September 7, 2011 at 12:14 PM  

salam aidilfitri dari akak...

Cho Zila September 20, 2011 at 10:54 AM  

dila .. cantik nyer weh... best jer tengok budaktu pun kemain pandai posing...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts