۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FLORIA PUTRAJAYA 2011

'Rose' adalah tema untuk  Floria Putrajaya 2011 pada tahun ini.

6 comments:

Mah@mahu July 12, 2011 at 2:53 PM  

Wahh mlm lagi best kan. tak pergi mlm pergi siang jer tak dpt tgk kapal2... tak apa masih sempat lagi ni..

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 12, 2011 at 3:07 PM  

Malam best sebab leh tgok cruise berhias tapi lighting nak kena shuntek. akak prefer siang...best mata terang ghitew (hehe)

deaf-angel July 12, 2011 at 3:42 PM  

dod ko pakai tripod ke tak?

nyampah la aku tengok orang lain smua ambik gambo malam lawa2.

MrS. F!zA July 12, 2011 at 3:44 PM  

meletops gambar! akk edit jgk kan..guna software pe kak?

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 12, 2011 at 4:34 PM  

dep...
buat sekian KALINYA aku berjaya sikit shoot malam tadi without TRIPOD, dep OH lala. tapi nak citer ni speedlight aku SB800 ni pelahap batery. habis energizer aku 4 ketul habis fireworks habis sudah.

Tq fiza
akak guna pcape jer

intan July 12, 2011 at 6:36 PM  

woah..memang menakjubkan semua gambar2 ni!
keep it up! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts