۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ALWAYS LOVE YOU....


3 comments:

deaf-angel July 15, 2011 at 7:24 AM  

wahhh i like...
dod ni ko print mesti lawa dod.


kat spore cable tv mahal giler dod, pakai free cenel je la, kalo ko rajin godey2 tv ngan pasang aeriel tambahan, nasib baik smua cenel msia + indonesia smua dapat..

tak yah ah cable. Sini msia pun kita tak pasang astro.

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ July 15, 2011 at 8:22 AM  

thank you dep,
encourage hang memberikan aku utk berkarya lagi (huhuhuhu) thanks

aku kat sini pakai cable apa pun chanel apa pun x dapat (ahak)

PINATBATE July 15, 2011 at 6:31 PM  

Owhh!! Hannah dan Izzah pun ada di sini..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts