۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

BEAUTIFUL ART

Art and picture making with a camera are fundamentally the same, requiring such essential qualities as good taste, beauty of line, and perfect juxtaposition of tone, together with atmosphere that stirs the emotion.. ..With vision and imagination in the mind of the operator, the most exquisite results can be obtained with detail that no other medium can record with such precision. - Gilbert Adams -



8 comments:

Wan June 7, 2011 at 12:52 PM  

picture 1..nice...

ejai_ej June 7, 2011 at 1:42 PM  

gambar no. sijhi karo telu.. apik. sharp thenan.. adui... jatuh hati ndelok moto ne.. hehhehe.. wes eneng pak we ke orong kie? hahahah

hafeez.halim June 8, 2011 at 8:54 AM  

Halu Kak Dila, kabare? hehe jgn bantai speking ngn sye.. ngn ejai xper.. huhu Nway, nice potret kak. pandangan mate tue tembus smpai blakang..;)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ June 8, 2011 at 9:35 AM  

wan, thanks....

ejai
mtoney bocah iki mmg gedei
wong jowo lah katakan (ahak)
arep cop dadhi mantu yo kenek wayye

Afeez
nanti mana yg tak paham kena guna Google translate erk (wakakaka)

yangyuyu June 8, 2011 at 9:59 AM  

amboi kak dila dgn ejai ni asik speaking je ye...hehe...sy banjar takleh nak join jawa tak reti hehe, yg sy tau sici loro telu papat

hhe...

wow kak dila skang ni, mmg hebat ambik kids potrait ye, nak tanya kakdila ada "sharp" kan kat bahagian mata ku PS ke

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ June 8, 2011 at 12:49 PM  

Yuyu..
marilah kita blajor bahasa jawe (hehehe) Ilmu ni

Tang mata tu kak dilla x edit pun. masa shoot tu letak point FOCUS dekat mata saja.....

ejai_ej June 8, 2011 at 1:50 PM  

hahaha.. iso ker dadhi mantu? hahahha.. mboh la, memang wong jowo mtoney gedei kot. bojho yong pon gedei jugak mtoney. samer la karo anakey. apis.. ko jgn penin2.. nnt aku bg ko kelas bahasa jawa. hahaahha

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ June 8, 2011 at 2:26 PM  

ejai
nek arep ngepek mantu disawang2 selalu bakal mantu iki (hehehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts