۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

ENGAGEMENT : Faizah & Azmel

Majlis pertunangan Faizah Ismail & Azmel Ahmad yang telah berlansung semalam di Klang. Bertemakan warna oren yang terang membuatkan mood ketika ini enjoyed sesangat. Tahniah buat kalian berdua. Bakal menyusuri hari yang berbahagia tidak lama lagi, insyaallah.


7 comments:

Gieyana May 30, 2011 at 5:55 PM  

cantik sgt pic..kamu guna kamera apa Dila? Nikon D??

Nono Fara May 30, 2011 at 7:20 PM  

Tona gambar no 1, dan 3 sangat nyums! :)

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ May 30, 2011 at 9:03 PM  

giena,
ceq guna D300...

Nono,
Tone ni macam tak menjadik
nak macam BUtterfly tu.....syok giller NONO. bilalah akak nak pandai buat tone ghitu erk nono

Uncle May 31, 2011 at 10:01 AM  

fuyoo...mak andam!

deaf-angel June 1, 2011 at 12:19 AM  

dod, ko official photographer ke?

congrats my fren and well done.

♥LOVE2COOK♥ June 1, 2011 at 8:13 AM  

Such a treat to the eyes! Nice pics...

Aiks mcm pernah tengok the lady yang tgh make-up the bride somewhere. Is she from Klang too?

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ June 1, 2011 at 9:04 AM  

Love,
mak andam tu tak ilap nama dia LINDA from klang. Ada boutique tapi ai x ingat apa ke nama.

Dep
aku ni saje try & bukan OP pun (hehehe). Tq dep

Uncle
kalau mak andam mesti cun kan. Mas anizan ghitew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts