۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FLICKR PILIHANKU

Kenapa dilla Filih FLICKR? Sebab ai suka sangat. Dulu sebelum jadi member untuk upload photo begitu terhad. Sampai 100% saja untuk anda menjadi non member. 100% percent tu ciput sangat. Kalau Photo yg hendak di upload x sampai satu hari dah habis. Itu dilla So pernah skali dapat offer dari snippers FLickr offer dgn harga yang amat murah sangat. Hahaha setahun cuma 30 hengget. So 2 tahung ai bayau u. Tapi nyawa ku tak lama setelah Askar Askar Flickr telah memburu ku. Maka berkuburlah segalanya. Tu lah akibatnya kalau ikut jalan mudah. Tobbat...lantas dengan penuh hormat terus mencap jari di acct Flickr yang halal. Setahun dalam 80 hinggit ghitew. So far memang puashati menggunakan perkhidmatan Flickr ni. Dari capture bright shining Flickr dapat melakukannya dengan terbaek. Bukan apa tetiba nak cerita pasal Flickr ni. Acct ai dah nak hampir tamat 26 March depan. Kejapnya dah setahun ai bersama Flickr rupanya. So tunggu 26 March ai akan jadikan Flickr rumah kedua ai di alam photo ini. Love u Flickr.....

Bila ada FLICKR adakala tak perasan pun sahabat blogger ada jugak komen kat sini. Tq en-me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts