۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

Berita baik untuk semua para blogger

UP DATER : FUN DOUBLE TROUBLE - BLOGGER BABBLE

 

Hai All!!~
Berita baik untuk blogger..
Kami di funkerFM ingin mengajak blogger tanah air untuk menyertai kami di FFM. Macam mana caranya?

Syarat - syaratnya adalah seperti di bawah

  1. Daftarkan diri sebagai Ahli Funkerian. Taipkan FFMregistermy cardnama dan hantarkan ker 36828.
  2. Haruslah mempunyai laman blog (Blogspot or Wordpress Etc).
  3. Blog anda mestilah aktif
  4. Harus mempunyai player radio internet FunkerFM. Anda boleh mendapatkan player di  http://www.funker.fm/coding.php
Cara - caranya
  1. Sertakan Nama anda , Nama Blog anda , Sedikit pengenalan tentang blog anda dan hantarkan ke Jellyarin@funker.fm dengan tajuk  "Fun Double Trouble - Blogger Babble" .
  2. FFM akan melawat ke blog anda dan membuat pemantauan di blog anda.
  3. Sekiranya anda terpilih, anda akan di hubungi oleh FFM dan akan di jemput ke Udara bersama Abam Gelap dan Deejay Duet nya pada setiap hari Selasa, jam 8 malam. 
Jadi inilah masanya anda untuk memperkenalkan Blog anda kepada orang ramai.. Jangan tunggu lama.. Sertai Kami Segera!!~ Hadiah misteri menanti anda sekiranya anda terpilih

FUNKER FM
JUST FOR FUN . MUSIC WORLDWIDE . DUNIA HIBURAN TANPA SEMPADAN.
RADIO INTERNET TERBAIK MALAYSIA.

UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT SILA CLICK DI SINI

2 comments:

atty's March 16, 2011 at 3:41 PM  

salam dila..malu lah rasanya nak citer pasal blog yg ceritanya tah apa2..hihihihiihhi

dilaBanGi March 18, 2011 at 4:54 PM  

tak per atty...
DJ akan tanya soalan biasa2 jek
seronok. cuba jadi pendengar FUNKER FM ni, layannnnn
** Tq pada djrockworld yang banyak membantu dilla dalam semua ni...BIGS THANKS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts