۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

SAVE WILDLIFE

Ohayo good morning to everybody Salam pagi. No food review 4 today. Hari ni dilla nak cerita pasal wildlife. Nanti kita sharing apa yang ada kat sini. Sunset atas tu dilla baru shoot dua hari lepas. Kat belakang rumah saja. Terlepas angle. Lari punya lari rupanya dari kawasan tepi pagar lagi luas pandangan. Tapi masa tu sunset dah nak turun. So dapat sikit angle dan ada lak daun pokok atas bumbung rumah sebelah. dilla Crop sikit dan edit dalam Photoscape so jadilah begini. Semalam bila tunggu sunset rupanya petang tu hujan bah. So nak try petang ni lagi kalau dilla ada luck!



People have been known to go down with pillowcases, capture snakes and sell them on EBay, ... But they trusted me that all I want to do is make people aware of the preciouswildlife we have. Barbara Caplan


7 comments:

ejai_ej January 19, 2011 at 10:20 AM  

subhanallah... lawanyer sunset... isk... bagi la tips kak... fail sungguh kalo amek sunset nih..huhuhu

dilaOHdila January 19, 2011 at 11:04 AM  

salam jai
terimo kasih. iki editing lah jai. nek setani gambarey orak koyo iki. cuma ditambah sitik2 wayye

yangyuyu January 19, 2011 at 11:11 AM  

ah kakdila guna bahasa apa ni..hihi...memang lawa la gambar 1st tu. ranting2 kayu tu sharp..tone menarik

dilaOHdila January 19, 2011 at 11:14 AM  

heehehe YUYU, sorry ini Jowo
terlupa lak aku. cam ni lah jawa kalau jumpa jawa terlupa bahasa utama. Nanti kak dilla translate aa yuyu...
** NI ranting atas bumbung umah neighbour kak dilla. kak dilla crop sikit kasi ilang bumbung umah tu. Sunset tu betul2 setentang dgn surau Annur. syahdu waktu ni

♥LOVE2COOK♥ January 19, 2011 at 11:58 AM  

Hi Dila, hru???

I feel so refreshed after looking at those wonderful shots!!! ;)

Uncle January 19, 2011 at 1:04 PM  

cantik gambar sunset tu...tak nampak macam kat kl...

ejai_ej January 19, 2011 at 4:59 PM  

editing?? ajar la nyong editing koyo iki.. mengko nyong blonjo mekdi.. iso?? hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts