۞ MoNggO MamPeR ۞

♥♥I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture Birthday Party &Etc♥♥

worldwide.fm
Sekarang Ada Orang sedang melepak kat sini.terima kasih dan datang lagi

FOOD CLOSEUP

Hanya dengan Raynox kita boleh dapatkan shoot alaala Macro ghitew. Syaratnya kena lah dekat. Saya rabun adakala objek jadi x sharp. Bila lah nak dapat Sp 90 ni erk, idaman kelebu lah wei.



9 comments:

Shidah January 20, 2011 at 4:51 PM  

Cantik giler Kak Dod... saya nak belajar buat tag nama tu camner erk

dilaOHdila January 20, 2011 at 5:01 PM  

boleh sajok sheeda
guna kayu cendana saja (hehehe)
nanti aku ajor

Mknace January 20, 2011 at 5:27 PM  

:) :) :)
cun.. cuma kalau nampak sikit gap antara subjek ngan backgound lebih cun
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

dilaOHdila January 20, 2011 at 6:00 PM  

TQ CIKGU NACE
akan diperbaiki lagi.....thanks:-)

PINATBATE January 20, 2011 at 10:16 PM  

berapa hibu hengget nak dapat bendalah tu cik dila?
hebatnya kamooo..!!

dilaOHdila January 20, 2011 at 10:55 PM  

kak pint, tu hayalan jek benornya
tunggu harga turun dan turun (hehehe) mmg tak turun lah gamaknya

Uncle January 21, 2011 at 9:26 AM  

you should do more food photography...good shots...boleh tak sushi tu di"shining" kan lagi?

dilaOHdila January 21, 2011 at 9:58 AM  

uncle...thanks
shushi tu x menjadi sangat
nanti dilla try shot balik...
betul kata uncle tu. Lighting kureng sikit ni

hidungberantai January 23, 2011 at 6:39 PM  

nice close up...cma over ckit tp kalu dah mmg bniat mcm tu ok la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
My photo
I am Freelance Photographer I shoot for Engagement,Family Potraiture & Birthday Party ♥♥ my email: ohdilla@yahoo.com

۞Got Promblem ۞

click here for help

۞ Blog Archive ۞

Powered by Blogger.

۞ Recent PostS ۞

Recent Posts

Popular Posts